Cool Eyeliner Styles för Halloween

Cool Eyeliner Styles för Halloween


Halloween är den perfekta ursäkten för att ha kul med dramatisk part eyeliner. Oavsett om du skapar en karaktär kostym, eller bara vill ha påfallande witchy make-up, ger eyeliner ut dina mest lockande Halloween funktionen. Du kan använda den för att se glamorös eller skrämmande, men de flesta typer av Halloween eyeliner underlättas om du använder flytande liner med en borste.

Kattens ögon

Cool Eyeliner Styles för Halloween


En katts ögonform är perfekt för en witchy utseende, en vampyr eller bara för att du känner verkligen glamorös. Om du inte brukar ha mycket smink, kan en vanlig slick av 1950-talets flytande liner gör du känner verkligen dressat och ser fantastisk. Du kan också använda en slicked katt öga form för att pryda en rökig ögat. Använd en tjock flytande liner och en spetsig borste. Sopa en slick av liner längs den övre fransraden, som sträcker sig den längs utsidan ögonvrån. Dra inte liner ner men flick upp på en 45-graders vinkel för att skapa en stor katt öga form. Man kunde linje botten fransraden med en liten penna för att slutföra form, men glamorösa 50-talet stil lämnade botten av ögat nakna. När allt kommer omkring, bara för att det är Halloween, det betyder inte att du måste titta skrämmande. Inspiration för "50-talet eyeliner innehåller Audrey Hepburn liksom Wong Kar-Wei filmer," In the Mood for Love "och" 2046. "

goth

Cool Eyeliner Styles för Halloween


Goth eyeliner stilar är dramatiska och kreativa. Denna stil är perfekt för vampyrer, japanska gotisk Lolita och emo tecken. Det enklaste sättet att skapa goth design är med traditionell tårta eyeliner och en borste. Detta kommer i en kastrull som du blandar som en vattenfärger för att producera flytande eyeliner. Använd en fast borste och du kan måla en dramatisk form runt omkring dig ögon, utan oavsiktliga droppar. Rita en tjock linje runt ögonen sträcka sedan detta i en rad mönster över uttagen, tempel och även kinder. Goth ögon kan vara så dramatisk som du vill. Populära goth mönster inkluderar Teardrops, virvlar och avlånga fransar.

parti Liner

Glitter flytande liner är ett effektivt sätt att göra parti ögon känns speciell. Detta kommer i en liten flaska i många färger och är vanligtvis en genomskinlig formel. För bästa eyeliner look, använd en slick av svart over the top frans-line först. Detta ger dina ögon definition. Sedan måla på ett par lager glitter eyeliner i din valda färg. Detta måste vanligtvis en minut för att torka, så att inte gnugga ögonen eller blinka överdrivet under denna tid. Resultatet är en definierad ögat med en blixt av gnistan. För en subtilare alternativ, prova en mjuk glitter eyeliner penna. Dessa fett pinnar inte måla på tjockt glitter men bara ge en liten gnista, perfekt för kladd i en mjuk rökig ögat. Du kan också pryda din topp fransraden med kristaller, fast på en plats i ögonfrans lim.

Blod

Något som ser ut som blod är perfekt för Halloween och du kan använda röd eyeliner med stor framgång. Du kan köpa ljus scharlakansröd eller hot pink flytande liner från en professionell make-up butik. Linje ögonen med svart vätska eller penna först, och ett par lager svart mascara för att ge dem definition. Sedan toppa med handen eller din valda ljus bloodlike färg eller rita ljusa, droppande teardrops.