Kompasskursen Aktiviteter

Kompasskursen Aktiviteter

Kompasskursen Aktiviteter

Kompasskursen verksamhet sträcker sig från spel som använder elevernas kroppar som kompasser till kompassros färg sidor och skattjakter använder kompasser att hitta skatten. Interaktiva dataspel och utanför spel, såsom "Kompass Basket," integrera kompasser med spel, så att eleverna kan lära sig samtidigt som underhöll.

Orientering aktiviteter och spel

Den Scoutarama webbplatsen finns instruktioner för en orienterings spel som använder kompasser för att vägleda spelarna genom en triangelformad bana som slutar där den började. Spelare in i minsta och största avstånd för spelet, liksom måttenheter, vilken typ av rörelse (såsom promenad, jogga, hasa) och antalet rutt kort önskas. Platsen genererar sedan ett spel rutt. Spelet rutt omfattar instruktioner för spelare att fortsätta ett visst antal enheter i en viss kompassriktning. Eleverna lär sig också de delar av en bottenplatta eller orientering kompass använda en online handledning och frågesport på Jan Brett hemsida. En e-bok med titeln "Orientering för ungdomar" är full av orienteringsaktiviteter och finns tillgänglig på Orienterings USA platsen.

Human kompass och kompassavläsningen Spel

Eleverna kan spela en "mänsklig kompass spel", som lär eleverna om kompasslager genom att låta dem använda sina egna kroppar som kompasser. En ledare ropar riktningar eller lager i grader och spelare vänder sina kroppar i den riktning som ropade. Endast de vänd åt rätt håll får fortsätta spela. En kompass läsning spel innebär insatser med pilar som pekar i olika riktningar. Spelarnas jobb är att hitta lagren av pilarna med hjälp av en kompass. Spelare kan tids eftersom de går igenom kursen med en penna och papper, notera stavs lager så fort som möjligt.

Kompass Basket och minsvepare kompass Game

En australiensisk scouting webbplats har en tryckbar pdf-fil med instruktioner för 10 spel med passare. "Compass Basket" simulerar en kompass ansikte på spelplanen. När ett lager kallas ut, måste spelaren skjuta från den positionen. Om han går till fel ställe på banan, kan han inte skjuta. "Minsvepare" använder kompasslager ropade av gruppmedlemmarna att vägleda spelarna bort från dolda "minor" i spelet. På webbplatsen finns också anvisningar för en skattjakt med hjälp av kompasslager och ledtrådar som leder spelare från ledtråd till ledtråd.

Compass Rose Coloring Pages och en online kompass spel

Mariners Museum har en pdf-fil av en kompassros (ansiktet av en kompass), som kan skrivas ut, färgat och märkt med rätt håll som en lagerverksamhet. The Learning Ark har också en kompassros aktivitet, som inkluderar en pdf-fil med en kompassros för studenter att färga in, liksom skyltar att fästa rätt utrymmen på kompassen ansiktet. British Broadcasting Company är värd ett interaktivt spel som heter "landskap" som lär spelare om kompasslager med hjälp av animerad grafik.