Födelsedag Tea Party idéer för en 4-årig

Födelsedag Tea Party idéer för en 4-årig


För en 4-årig, spelar låtsaslek kommer ganska högt på listan över saker att göra. En tebjudning födelsedag erbjuder 4-åringar möjlighet att utöva sin fantasi. En tebjudning födelsedag är relativt enkelt att kasta för 4-åringar på grund av deras intensiva kreativitet. Även om du kanske vill dra sig undan från servering faktiska te, det finns ett antal aktiviteter som du kan göra det för att engagera dina gäster.

Fancy Dress Vänligen

Födelsedag Tea Party idéer för en 4-årig


Tebjudningar var en gång den exklusiva domän den well-to-do, så en tebjudning födelsedag praktiskt taget kräver att gästerna kommer klädda i sina skarpaste outfits. Var noga med att uppmuntra dina gäster att klä upp i inbjudan och sedan erbjuda en stam av klä upp kläder, hattar, skor och smycken för alla som kanske vill glam sin outfit upp lite när de anländer. Barn runt fyra år blir intensivt fantasifull och njuta av att spela låtsas, så spelar den del av små herrar och damer kommer att vara rätt upp deras gränd. För ett roligt, men civiliserade spel, dela dress-up tillbehör till lika pålar och dela dina gäster i grupper om fyra. Var noga med att ha några maskulina tillbehör blandas i om du har några pojkar i närvaro. Västar kommer hattar och band fungerar bra och att se till att alla är bekväm att delta. Har grupper tävling om vem som kan sätta alla tillbehör på snabbast. Var noga med att ta massor av bilder av enfald som följer.

En fläck av te

Födelsedag Tea Party idéer för en 4-årig


Varje tebjudning behöver en vacker teservis. Hjälp dina gäster skapa sin egen teservis genom att köpa "tekoppar" som de kan dekorera. Den typ som har en plasthylsa som du kan infoga en bild i är perfekt för detta. Vid 4 år gamla, barn blir mycket mer självständiga och söka områden som de kan göra sina egna beslut, så att kunna utforma sina egna koppar är en fin passform, vilket ger dem kontroll över något som kan vara viktigt för dem, men spelar ingen t sätta dem i någon omedelbar fara. Ge varje barn ett pappersark, kapas till rätt storlek, och få dem dekorera det för sin kopp. När det är gjort, kan du infoga den i koppen och använda den för sitt te. Denna aktivitet uppmuntrar barnen att skapa, men är lätt för dem att göra med minimal hjälp.

Perfekt Finger smörgåsar

Födelsedag Tea Party idéer för en 4-årig


Ingen te parti skulle vara komplett utan finger smörgåsar. Även traditionella snittar kan vara lite alltför sofistikerad för en 4-årig palett, kan du enkelt ersätta gurka och vattenkrasse för jordnötssmör och banan eller färskost och gelé. Låt födelsedag flickan välja sin favorit kombination. Använd vitt bröd för att bygga dina smörgåsar och kakmått att göra dem till fantasifulla former som dina gäster kommer att älska innan de slukar. Hjärtan, stjärnor, nallar och kronor är alla lätta att hitta i de flesta båtar butiker och är en stor hit med 4-åriga publiken.

Glöm inte dockorna

Födelsedag Tea Party idéer för en 4-årig


Gör inbjudningar ut till ditt barns gäster plus en docka eller uppstoppade djur, och uppmuntra flickor och att få sina dockor och uppstoppade djur njuta en tebjudning också. Ställ in ett litet bord med en pjäs teservis för dem att använda och låta barnen göra allt resten. Var noga med att ta bilder av vad som är säker på att vara en ovärderlig scen.