Fri däck och trädgård designverktyg

Fri däck och trädgård designverktyg


Om du planerar att designa din egen däck och trädgård, då behöver de rätta verktygen. Dessa verktyg hjälper dig lägga ut där objekt som buskar och växter ska gå, och de också hjälpa dig att välja ut däck färger. Du kan också utforma den övergripande utseendet på dina däck, inklusive skenorna och paneler. Alla dessa verktyg är gratis. Du kan dock behöva registrera dig för ett konto på sajten.

ShowOff Visualizer

Den ShowOff Visualizer Verktyget är ett kostnadsfritt verktyg, men du måste registrera dig för ett gratis konto på hemsidan. Detta program ger dig möjlighet att utforma hela din utomhus landskap, inklusive din trädgård, uteplats och buskar. Du kan ladda upp ett foto av ditt hus, eller så kan du använda modellen huset tillhandahålls av webbplatsen. Du drar sedan och släppa landskapselement i bilden. Dra och släpp innebär att du väljer ett objekt från biblioteket av artiklar på webbplatsen och sedan dra den, med hjälp av musen eller tangentbordet, till rätt plats i din design. Du kan spara dina trädgårdsdesigner i kontot, och du kan visa videoklipp av landskaps av proffs. Detta är en värd funktion, vilket innebär att du inte behöver ladda ner något för att använda detta verktyg.

däck Designer

Detta verktyg låter dig skapa en 3-D design dina däck med hjälp av Timber trall, rails och belysning. Detta är ett kostnadsfritt verktyg, men du måste registrera dig för ett konto med företaget. Detta verktyg är kompatibel med alla versioner av Windows operativsystem, men du måste ha Java 1.5 eller senare versioner att köra den. Om du vill använda Deck Designer, måste du veta de ungefärliga måtten och formen på din nuvarande eller planerade däck. Andra funktioner i programmet är bland annat att det kommer att ge dig med installationsanvisningar, en lista material och konstruktionstips. Du kan se dina däck antingen i rutnät eller 3-D-form.

Virtual Garden Tool

Den virtuella Garden Tool erbjuds av British Broadcasting Company (BBC), och det gör att du kan skapa din egen virtuella trädgård, inklusive att lägga trädgårds funktioner som dammar, fontäner och bänkar. Du måste ha Macromedia Shockwave Player för att använda det här programmet. Andra funktioner i programmet är möjligheten att visa att plantera planer som skapats av professionella landscapers, och du kan ladda ner och visa dessa planer i Portable Document Format (PDF). Du kan också få plantera idéer baserade på din trädgård preferenser, inklusive växter för att locka insekter och skugga växter. Det finns också intervjuer med designers på plats liksom. Detta är en värd program.