Hur man skapar en tidning som täcker fri

Hur man skapar en tidning som täcker fri


Skapa en gratis tidning som täcker är lätt med Internet till hands. På bara några klick kan ett fotografi laddas upp till någon tidningen mall. Olika webbplatser är tillgängliga för att hjälpa dig att skapa tidningsomslag. De flesta företag tar ut en liten avgift för utskrift, medan andra erbjuder gratis prövningar. Men om du surfar runt kan du finna att pärla av en webbplats som gör att du kan använda publiceringsprogram gratis.

Instruktioner

1 Hitta en online förlag för att ge en fri möjlighet att skapa ett tidningsomslag, såsom Big Huge Labs, OpenZine eller Fake Magazine. Om dessa företag är inte vad du letar efter, söka fram liknande företag via en online-sökmotor. Välj en hemsida och klicka på länken. Det kan ta flera försök innan du hittar en lämplig gratistjänst.

2 Följ instruktionerna på skärmen om hur man skapar ett tidningsomslag. Uppladdning ett fotografi från mappen Bilder är oftast det första steget i programmet ber dig att göra först. Nästa du välja en mall för ett tidningsomslag, och programmet bör ha en redigeringsfunktion så att du kan skriva in information för att gå in på den främre luckan.

3 Spara tidningen frontluckan. Vissa företag har en specifik spara knapp för dig att klicka på och spara omslag. Vissa gör inte och har bara en "Lägg i varukorgen" eller "Print" -funktionen. Att spara filen till datorn, högerklicka på bilden för att få upp en meny. Välj "Spara bildfil" och klicka på den för att spara tidningsomslaget till mappen Bilder.

4 Skriv ut din tidskriftsomslag via webbplatsen företaget, eller via den sparade filen, om tillämpligt.