Hur man matchar en kavaj & Olive Pants

Hur man matchar en kavaj & Olive Pants


Samordna kläder är inte svårt om du kommer ihåg några grundläggande riktlinjer. När man försöker matcha en ovanlig färg som oliv, kommer en annan färg i den gröna familjen vara alltför nära. Nyckeln är att välja färger som ger kontrast, men är inte så helt motsatt att de drar oönskad uppmärksamhet. För att göra din slutliga val, märker din komfort nivå. När du har valt en kavaj och byxor som ser bra ut tillsammans och ser bra ut på dig, kommer du att andas en säker luft som säger, "Jag är redo för allt."

Instruktioner

1 Välj en mängd olika sport rockar att jämföra med oliv byxor. Satsa på färger som ger kontrast, men är neutrala mot gröna, såsom solbränna, grått och marin. Färger som är för nära olivolja kommer att resultera i en konflikt. Färger som är nära varandra på den traditionella färghjulet, såsom grönt och blått, smälter väl.

2 Tänk på tillfällen som du kommer att bära de oliv byxor och kavaj. Om det är för en konservativ kontor inställning eller möte, välja färger som ger dig en diskret utseende, till exempel en marin eller solbränna kavaj. I en mer flamboyant inställning, och om du vill bli märkt för din klädsel, prova färger som är motsatt grönt på färghjulet.

3 Gå till ett område där ljuset liknar ljuset du kommer att vara i när du bär kavaj och byxor. Om du kommer att vara inne i ett kontor, använder fluorescerande belysning. Om du kommer att vara utomhus, ta kläder utanför, eller om du är i en butik shopping, ta kläder till ett fönster.

4 Häng byxorna framför dig och hålla varje sport päls mot byxan att se hur varje skulle se parat med oliv byxor. Kläder ska förbättra din övergripande utseendet och inte märkt innan du är. Välj högst en annan färg, såsom marin, att gå med färgen oliv, och komplettera din klädsel med neutrala såsom solbränna, vit, kräm, beige eller grå.

5 Tänk på din personlighet och komfort. Välj sporten päls som, när det paras ihop med oliv byxor, kommer du känner dig bekväm att bära i en mängd olika inställningar.