Hur man installerar Sandsten till murad Block

Hur man installerar Sandsten till murad Block


Sandsten är en attraktiv sten att använda i landskapsplanering, särskilt om du lägger till visuella intresse för befintliga väggar. Täcker betongblock med en sandsten faner är relativt lätt att åstadkomma och kräver lite mer än förmågan att blanda murbruk till rätt konsistens och att ordentligt rengöra ytan av tegel. Du kan använda en sandsten faner att täcka grundmurar samt andra fula betongblock strukturer.

Instruktioner

1 Rengör murverk blocket väggen med en stålborste för att avlägsna smuts och mossa.

2 Blanda mortel med vatten i en blandningsbehållare till en punkt ungefär konsistensen av jordnötsmör. Om blandningen är för tunn, kommer det inte att fastna på väggen. Om det är för tjock, kommer blandningen torr pulver och kommer inte att hålla fast.

3 Applicera murbruk till murverksväggen med början vid basen av väggen. Applicera i 2-kvadratmeter sektioner med murbruk ungefär 1/2 tums djup. Tryck på platt delen av sandsten i mortel. Det bör hålla på plats på egen hand. Fortsätta installera sandsten på detta sätt tills hela väggen är täckt, arbetar från botten av väggen till toppen och använder den största sandsten vid foten av väggen.

4 Fyll en mortel väska med murbruk och fylla sprickorna mellan sandsten, utjämning föreningen på plats med en murad pekare eller med fingret. Låt murbruket härda ordentligt i minst två veckor.