Hur man gör Heart Streamers

Hur man gör Heart Streamers


Heart streamers är ett bra sätt att dekorera för Alla hjärtans dag, födelsedagar och andra festligheter. Dekorera ett klassrum eller annat utrymme förstärker det roliga för dem tillfälle för barn. Tillsyn, kan de skapa serpentiner i form av ett hjärta, eller skapa grundläggande streamers med hjärtan och andra dekorationer som dragits på.

Instruktioner

1 Klipp ut remsor av kraftigare papper från olika färger. Gör remsorna 3 inches lång och 1 tum hög.

2 Dekorera remsor med markörer, kritor, lim och glitter. Rita hjärtan, pilar, blommor eller andra symboler för kärlek och vänskap. Beskriva några ritade figurer med lim och strö glitter över toppen. Låt limmet torka.

3 Lim remsor i cirklar. Sprida lim över bredden av en ände av varje remsa, 1/4 tum från slutet, och curl den andra änden av remsan mot det, att gå med den när limmet och göra en slinga. Kontrollera att den dekorerade sidan av remsan är vänd utåt. Låt torka.

4 Sätt i en andra pappersremsa genom centrum av den första cirkeln. Bilda en slinga som du gjorde ovan och limma ihop ändarna. Låt limmet torka.

5 Upprepa steg 3 och 4 med de återstående remsorna för att skapa en streamer dekorerad med hjärtan. Innan du använder som en dekoration, så att alla länkar i kedjan för att torka helt.

1 Rita en liten hjärta på långsidan av en bit kraftigare papper. Vik papperet fram och tillbaka, dragspel stil. Se till att bredden på vecken har samma storlek som bredden av hjärtat.

2 Klipp ut hjärtat noggrant, vilket ger en smal marginal på uncut papper vid vecken på vardera sidan av toppen av hjärtat.

3 Fäll ut hjärtat. Dekorera streamer med lim och glitter, markörer och kritor. Skapa flera serpentiner och band tillsammans under en längre streamer.