Den genomsnittliga dimensioner av ett vardagsrum

Den genomsnittliga dimensioner av ett vardagsrum


Bredvid köket, kan vardagsrummet vara rum i ditt hem där du tillbringar mest kvalitetstid med din familj. Oavsett om du bygger ett nytt hem eller remodeling ett gammalt, se till att ditt vardagsrum är tillräckligt stor för att bekvämt rymma alla i ditt hushåll.

nationella genomsnittet

Från och med 2011, Mått Guide bedömer att den genomsnittliga vardagsrummet är en 4,8 av 4,8 m (16 av 16 fot beroende på storleken på ditt hem -. Inklusive antalet personer i hushållet - det kan vara meningsfullt för ditt vardagsrum utrymme för att en annan storlek eller form.

små hHomes

Mått Guide konstaterar att vardagsrum i småhus är också kvadratiska och är 3,6 med 3,6 m (12 av 12 fot). Du kanske tycker att det är praktiskt att hålla ditt vardagsrum till denna storlek om det bara finns två personer i hushållet, eller om du bor ensam.

stora hem

Stora hem, i genomsnitt, har stora, rektangulära vardagsrum, 5,4 m (18 fot) lång och 3,9 m (13 fot) bred. Även om detta verkar vara knappt större än vardagsrummet i ett litet hem, anser att 1,8 m (6 fot) finns tillräckligt med utrymme för att passa en extra soffa, sådant rum kunde hålla två soffor än 3,6 med 3,6 m (12 av 12 fot) vardagsrum.

överväganden

Om du inte underhålla många gäster, eller om din familj och gäster umgås huvudsakligen i ett annat rum - som i köket - du kanske inte behöver ett stort vardagsrum. Till exempel kan du bygga vardagsrummet i din lilla hem för att vara 3 med 3,3 m (10 x 11 fot) och bygga ett stort kök.