Idéer för Colorbox Ink

Idéer för Colorbox Ink


Fråga pappershantverkare om bläck de har i sin stash, och Colorbox bläck är säker på att nämnas flera gånger. Tillverkas av Clearsnap är Colorbox varumärket för flera typer av krita, färg och pigmentbläck som konsthantverkare kan använda för flera färgeffekter på sina projekt.

krita Ink

Colorbox Fluid Chalk bläck är en snabbtorkande blandas bläck som ger effekten av att använda krita pastellkritor. Finns i flera storlekar, inklusive kronblad-formade katt öga kuddar, nästan allt du kan göra med en vanlig färg stämpeldyna du kan göra med Fluid Chalk bläck. Till exempel kör stämpeldyna runt kanterna på papperet för att skapa en bekymrad och äldre utseende på dina kort och scrapbooks. De mindre stora Colorbox stämpeldynor ger dig mer kontroll när du infärgning små utsmyckningar och inked kanterna hjälpa dem att stå ut från sidan. Du kan också doppa en blandning penna eller bomullstuss direkt på plattan och använda bläcket färg i stämplade bilder.

Kattens öga Pads

Om du har ovala kattens öga stämpeldynor med antingen vätska krita bläck eller färgbläck, kan du skapa egna mönster på dina papper hantverk. Katten synar bläck säljs i samordnade förpackningar med sex bläck nyanser, och du kan skapa blommor, gränser och bakgrundsdokument med bara stämpeldynan. Till exempel välja en stämpeldyna, och stämpla plattan direkt på papperet i en cirkel för att skapa en daisy-liknande blomma. Lägga till en knapp, brad eller annan utsmyckning till mitten av blomman för ränta. Eller skapa en gräns längs kanten på en sida genom att växla två eller flera stämplar. Experimentera med placeringen av stämpeldynan längs papper till låda former eller motiv.

pigmentbaserat bläck

Colorbox bläck finns även pigmentbläck, en tjock, långsamt torkande bläck som är idealisk för prägling eller för användning på andra ytor då papper. Pigmentbaserat bläck bleknar bättre än andra typer av bläck. Använd Colorbox pigmentbläck för att stämpla på tyg, såsom en tygkassar eller T-shirt. De metalliska pigmentbläck från Colorbox är idealiska för semester hantverk projekt som kort. Stämpla bilden med pigmentbläck och värme set, med eller utan tydlig embossingpulver.

Refill Flaskor

Förutom stämpeldynor, erbjuder Clearsnap refill flaskor av bläck i både pigment och vätska krita bläck. Utformad för att uppdatera stämpeldynor, refillflaskor erbjuder crafting möjligheter på egen hand. Några droppar pigmentbaserat bläck i en kopp vatten skapar en anpassad färg som du kan använda på band eller tyg för att göra egna färgmatchade utsmyckningar för hantverksprojekt. Du kan också använda påfyllnad för att skapa anpassade stämpel kuddar. Stack tre eller fyra oparfymerade våtservetter och vik dem på mitten. Släppa några droppar bläck från flaskan på dukarna och låt bläcket blommar under några minuter. Blanda flera färger för en anpassad blandas pad. Använd dina frimärken ovanpå dukarna precis som en vanlig stämpeldyna.