Hur ta isär en studsmatta

Hur ta isär en studsmatta


Antalet ett sätt att öka livslängden för din studsmatta är att plocka isär den och förvara den av elementen under vintern eller under långa perioder av inaktivitet. De flesta studsmattor är inte motiverat mot skador på grund av vädret. Du kommer också att behöva ta isär den om du flyttar som transporterar en monterad trampolin är farligt och svårt. Använda handskar vid demontering kan skydda dina händer från att bli klämd. Har utsetts behållare för lagring / transport tillgängliga, och hålla fjädrarna och netto någonstans säker.

Instruktioner

1 Titta under studsmattan och lokalisera banden som kommer ut ur ramen dynan. Lossa och LOSSA PÅ dem.

2 Skjut nu fri ram pad bort av studsmattan.

3 handskar, dra den övre kroken i en av fjädrarna upp och ut ur hålet i toppen av ramen. Ta sedan bort den nedre kroken från mattans V-ring.

4 Ta bort fjädern på den motsatta sidan av studsmattan bredvid. Ta sedan bort en fjäder från halvvägs mellan var och en av de två som redan borttagna fjädrar. Fortsätt att ta bort fjädrar från halvvägs mellan redan borttagna fjädrar tills de är alla utanför.

5 Dra isär ramen i varje led. Du kan behöva en andra person att hjälpa dig med detta. Fortsätt att bryta ner ramen tills alla sektioner är demonteras.