Hur man kan inreda farstun bord

Hur man kan inreda farstun bord


En farstun är typiskt ett litet utrymme som ligger precis i hemmet vid den punkt där familjen och gästerna in från ytterdörren. I farstun är en samlingspunkt där man ofta få ett första intryck av hemmet. Entréer har ofta ett litet bord som kan dekoreras i en mängd olika sätt att förmedla inredningen i hemmet och kan även användas som ett praktiskt förvarings bit.

Instruktioner

1 Köp en farstun bord som passar utrymme och inredningen i hemmet. Välj ett smalt bord för små entréer eller en större bord för en stor foajé. Välj ett bord som kompletterar tecknet i ditt hem. Till exempel välja en rustik träbord om ditt hem har en sydvästra utseende, eller välj ett metallbord med en glasskiva för en mer modern eller samtida hem.

2 Utvärdera farstun för att bestämma om höga, medellång eller kort punkter bör ingå på posten bordet. Välj höjden av poster baserade på takhöjd samt personliga preferenser och andra utsmyckning tillbehör, inklusive speglar eller bonader ovanför tabellen.

3 Välj dekorera poster för ingångs tabell baserat på stilen i hemmet eller rum som ligger i anslutning till bottenvåningen. Till exempel sätta skal i en glasskål för en kustnära tema eller placera en modern vas ovanpå bordet för en mer minimalistisk look.

4 Placera en bordslampa på posten bordet för att hjälpa belysa vägen in i hemmet. En lampa ger inte bara ljus utan kan accentueras med en nyans av tyg eller ens målat glas baserat på din inredning tema.

5 Placera små korgar eller skålar för att hålla nycklar, Loose Change och andra föremål som kommer att behövas när man lämnar hemmet.

6 Placera en liten krukväxt på bordet för att lägga till färg och värme till farstun. Du kan också använda tabellen för att visa säsongsartiklar, såsom en semester krans eller en upplyst Halloween jack-o'-lantern.

7 Display familjebilder i matchande ramar eller välja en rad olika ramar för en mer eklektisk visuell effekt. Välj bilder på familjen resor, porträtt eller ens husdjur att lägga till en personlig touch på din farstun bord.