Idéer för ett barns vagn för en fjärde juli Parade

Idéer för ett barns vagn för en fjärde juli Parade


Många städer har parader på självständighetsdagen, och en del även har två: en regelbunden parad och barnparad. Oavsett om dina barn kommer att marschera i stor parad eller den lilla, kommer en miniatyr "parad flyta" tillverkad av ett barns vagn gör dem sticker ut från mängden. Omvandla vagnen helt eller bara dekorera den med patriotiskt rött, vitt och blått; båda hållen, är detta ett underhållande projekt för barn och vuxna.

Flyga färger

Häng sidorna av vagnen med röda, vita och koboltfink eller kräppapper serpentiner. Fäst röd, vit och blå rosetter eller silke blommor till vagnens hjulnav. Linda handtaget med röd, vit och blå band eller kräppapper och slips heliumfyllda, stjärnformade Mylar ballonger till handtaget. Använd tejp för att fästa glitter "fontäner" med en patriotisk motiv i varje hörn av vagnen. Fyll vagnen med uppstoppade djur klädda i rött, vitt och blått.

Morbror sam

Fäst en röd och vit randig crepe-papper frans runt den yttre kanten av vagnen; det bör vara tillräckligt lång för att hänga en tum från marken. Linda vagnens handtag med rött och vitt kräppapper för att matcha utkanten. Gör 3 affisch ombord tecken på att säga "Uncle Sam önskar dig" och hänga en skylt på baksidan av vagnen och en på varje sida. Dekorera skyltar med röda, vita och blå gränser och rosetter. Seat ett barn i vagnen som är klädd i den traditionella Uncle Sam dräkt: falska vitt pipskägg och fluffigt vitt hår, klarblå frack, vit hatt och skjorta och röd fluga. Lägg ett blått band med vita stjärnor på hatten.

Frihetsgudinnan

Wrap utsidan av vagnen med grå kraftigare papper som har målats med mörkare grå tegel och kolumner för att likna Frihetsgudinnan sockel. Fäst en liten amerikansk flagga på en tunn tapp så att det står upp från baksidan av vagnen. Skriv Emma Lazarus dikt "The New Colossus" (Resource # 1) på en poster tecken och hänga den på sidan av vagnen. Seat ett barn i vagnen som är klädd som Frihetsgudinnan: Grön ansiktsmålning, grön skjorta och toga och en grön spetsiga krona, hålla en grön ficklampa väders i ena handen och en grön bok i den andra.

Prärievagn

Wrap sidorna av vagnen med skivor av kartong eller slaktare papper som har inretts för att se ut som träskivor. Fästa en låda eller kartong säkert över toppen av vagnen vid änden närmast handtaget; det bör vara tillräckligt breda för ett barn att sitta på om hon dangles hennes ben över framsidan av vagnen. Bend 3 5 meters längder av ½ tums diameter PVC-rör i halvcirklar och fäst dem med tejp för att innerväggarna i vagnen; utrymme dem ut jämnt bakom sätet och binda ett vitt lakan över dessa bågar. Klä barnet som en föregångare; vagnen avdragare bör klä sig som en häst.