Hur man lär sig till Silk Wrap Nails

Hur man lär sig till Silk Wrap Nails


Som akryl och gel, är en typ av konstgjorda naglar förbättring siden wrap. Silke wraps är gjorda av siden material, som skärs för att passa naglarna och limmas på dem. Först naglarna rengörs för att befria dem från smuts och skräp. När silke wraps är på plats och limmet har torkat, är naglarna poleras slät och polera tillämpas. Om du är intresserad av att lära sig siden wrap naglar, oavsett om vinst eller för nöjes skull, det finns flera olika sätt att göra det.

Instruktioner

1 Titta på en instruktions-DVD. Tänk på att du kommer att behöva titta på det flera gånger för att lära sig tekniken. Se den första gången för att få en uppfattning om de varor du behöver och de grundläggande stegen. Sedan titta på det igen steg för steg som du försöker att följa.

2 kurs Registrera i kosmetika skolan. Detta är det bästa alternativet om du planerar att silke wrap naglar professionellt. När du granskar läroplanen, titta på avsnittet på naglarna. Se till att det är en kurs för att lära dig hur man ansöker silke wrap.

3 Ställ en kunnig vän att visa dig hur man siden wrap naglar. För bästa resultat, välj en vän som har haft yrkesutbildning.