Hur man bygger en undersökning Table

Hur man bygger en undersökning Table


Vem som helst kan enkelt montera en robust bord med rätt verktyg och lite tålamod. Besök din lokala hårdvara eller virke på marknaden att välja en robust trä bas som furu, poppel eller behandlade skogen. Bär skyddsutrustning och var försiktig när man bygger en tabell eftersom elverktyg och trä skärvor kan orsaka skada. Innan montering, brainstorma tabellens storlek och dimensioner att vara medveten om hur mycket material du behöver för att skapa tabellen.

Instruktioner

1 Plan ut tabellens storlek och dimensioner. Skissa ihop en plan för tabellens utseende. Överväga där bordet kommer att sitta så att du kommer att vara medveten om hur stor eller liten för att bygga ditt bord. Köp trämaterial från en timmer eller hem förbättring marknaden. Köpa extra material för säkerhets skull.

2 Klipp och mäta virke. Med en elektrisk såg, skära en 2x4 bit rak och offentlig (genomsnittlig mätning för en medel tabell). Guide sågen med hjälp av en fyrkantig klämma. Frihand eventuella andra ytterligare snitt.

3 Bestäm benen "mätning enligt bordsskivan ram, och skär alla fyra benen samma bredd och höjd. Slipa bordsbenen med en effekt slipmaskin för att skapa en slät yta. Inte sand benen "toppar eller bottnar, eftersom det kan förstöra rätvinkliga snitt.

4 Fäst bordsbenen. Applicera lim på den första etappen på topp och passa benet under bordet. Säkra benen genom att borra i skruven genom undertable och benet. Upprepa för de andra tre benen. Limma och klämma alla benen på plats. Låt limmet torka.

5 Vänd tabellen över, sand bordsskivan ner och använda en trä behandlare.