Hur man bygger en ceder strejkvakt grind

Hur man bygger en ceder strejkvakt grind


Gates är användbara för säkerhet, integritet och säkerhet för barn och husdjur. Konstruerad och byggd väl, kan de också vara ett attraktivt tillägg till en fastighet. En grind måste byggas mycket robust, eftersom det kommer att genomgå mycket mer stress än resten av stängslet. Det bredare en grind är, desto mer nedåt stressen det kommer att uppleva, och starkare måste byggas. Cedar är ett bra val för portar, inte bara för att det är en lätt trä, men eftersom det är resistent mot röta samt.

Instruktioner

1 Mät bredden på det utrymme där din port kommer att gå. Dessa instruktioner är för en grind 33 inches bred och 36 inches hög. Du kan justera siffrorna för att passa. Porten måste vara något mindre än det utrymme den kommer att gå in. Om det är samma bredd, kommer det att fastna när du försöker att svänga det öppna.

2 Tillåt en tum av utrymme mellan botten av grinden och marken. Orientera porten så att den svänger in i ett utrymme där marken inte stiger och det finns inga hinder.

3 Förstärka staketstolpen att porten kommer att knytas till, om du är osäker om sin styrka.

1 Lägg ut de sju strejkvakter på en plan yta. Låt övre ändarna kvadrat eller skär dem till en klassisk piket form eller en dekorativ form. Det kommer att bli lättare att skära dem före montering.

2 torget upp strejkvakter så att deras bottenkanter är ännu. Lägg ett tvärstycke över pickets, 4 inches från botten. Skruva tvärstycket till strejkvakter. Använd två skruvar för varje strejkvakt för att förhindra porten från att gå ur läge ( "omdragning"). Gör samma sak för det övre tvärstycket.

3 Lägg den diagonala stag från det övre högra hörnet till det nedre vänstra hörnet, mellan de horisontella hängslen. Mark där den överlappar de hängslen och skär på dessa linjer så att det sitter mellan dem, de tre hängslen skapar en Z form. Skruva den diagonala stag till strejkvakter.

1 Fäst gångjärnen till ändarna av de två horisontella hängslen. Gångjärnen måste monteras på den sida av porten där den diagonala stag är överst. Detta kommer att bidra till att förhindra porten från att sjunka under sin egen vikt.

2 Place två 1-tums block på marken i det utrymme där grinden är på väg. Ställa in grinden på toppen av dessa block och positionera den. Markera var gångjärnen kommer att gå på staketstolpen. Öppna porten och företrädesvis med en assistent för att stödja porten, skruva fast gångjärnen till staketstolpe.

3 Sätt spärren fångst till motsatt staketstolpen från en med gångjärnen. Fäst spärren på grinden så att den kommer att samarbeta med spärr fångst när grinden är stängd.