alternativa Väggbeklädnad

alternativa Väggbeklädnad


Traditionell färg, paneler och tapeter har länge varit tapeter valet för de flesta amerikanska hem. Även om dessa behandlingar vägg ger en snygg snyggare utseende, de ofta saknar en egen stil som vissa människor önskar i sina rum. För att visa din personliga designen, undersöka alternativa metoder för att täcka väggarna i ditt hem. Från faux finish till vändningar på gamla favoriter, kan du hitta en överraskande antal olika sätt att avsluta väggarna i ditt rum.

Tyg

Särskilt bra för att täcka väggar i lägenheter och andra lägenheter, kan väggbeklädnader av tyg ger dig utseendet av dyra tapeter utan att göra någon skada på väggarna. Välj en tunn, billig tyg för bästa resultat. Måla väggar och tyg med flytande tyg stärkelse, och hänga paneler av tyg på väggarna precis som tapeter. Måla ytterligare ett lager av stärkelse ovanpå tyget för extra grepp. Låt tyget torka en anpassad bakgrundsbild look.

Hushållspapper

Täck dina väggar med trasiga bitar av mjukpapper för en skiktad färgstark effekt. Riv vävnad i slumpmässiga bitar om storleken på en sida i en bok. Använd decoupage medium för att fästa vävnaden bitar till väggarna. Lappar stycken för en mosaikeffekt. Du kan jämna ut papper eller lämna några rynkor, beroende på utseende du vill uppnå. Lägga ett skikt av decoupage medium på toppen av den färdiga väggen för att täta i skikten av papper.

Printed Paper

Samla en bunt utländska tidningar, noter eller tidningssidor, och använda dessa sidor som små bitar av tapeter. Täck väggen och papper med decoupage medium och placera sidorna i slumpmässig ordning över hela väggytan. Använd tidningarna i en läshörna eller badrum, eller täcka en vägg i köket i attraktiva livsmedels fotografier från matlagning tidskrifter.

Svarta tavlan

Måla en vägg eller ett helt rum i tavlan färg. Denna smarta produkt blir någon plan yta i en Svarta tavlan. Supply en korg av trottoaren krita så att dina barn eller gäster kan skapa en ständigt föränderlig väggmålning på dina väggar. bara torka ut design, och börja om när det blir för trångt.