Vad är Emperor Penguins Känd för?

Vad är Emperor Penguins Känd för?


Kejsarpingviner är en av 17 arter av pingviner, och ett av flera arter infödda till Antarktis. Men de har många unika egenskaper och vanor som skiljer dem från andra pingviner och andra djur. Bland dessa är anpassningar som tillåter dem att motstå extremt kalla, hårda klimatet i Antarktis. Kejsarpingviner har fångat intresse av en global publik, som förekommer i filmer och nyheter.

Storlek och fysiska attribut

Kejsarpingviner sticker ut som den största av alla pingviner. Vuxna kejsarpingviner nå en genomsnittlig höjd av 45 inches och upp till 51 inches. De väger upp till 39.9kg. Liksom alla pingviner, har de en mörk baksida och en ljus magen, som hjälper dem att smälta in havet vatten. De kan särskiljas från andra pingvinerna genom sin svart huvud, hals och haka och de gula fläckar av fjädrar på varje sida av hakan.

avel vanor

De flesta pingviner och andra djur migrera bort från Antarktis under vintern. Kejsarpingviner är det enda djur som finns kvar på Antarktis is hela vintern. Under vintern, de marscherar i en linje till en grogrund där de parar. Kvinnliga kejsarpingviner sedan lägga ett ägg, som de manliga pingvinerna ta hand om - inte genom att sitta på ägg, men genom att balansera ägget på fötterna och skydda den med en kull påse, som är fjäder hud. De kvinnliga pingviner lämnar sina ägg och kompisar och ta en jakttur som kan sträcka sig över 50 miles. De återvänder sedan två månader senare och tröska några av de livsmedel som de har hittat för ungarna, och de manliga pingviner sedan ställa ut på jakt efter mat.

film Framträdanden

Kejsarpingviner har medverkat i två långfilmer. År 2005, dokumentären "Pingvinresan" visade sin avel ritual och ingår berättande av Morgan Freeman. Denna film vann en Oscar för bästa dokumentär, funktioner. År 2006, Warner Brothers släppte "Happy Feet", en animerad film om kejsarpingviner, som vann en Oscar för bästa animerade film.

göra News

I juni 2011 var en kejsarpingvinen fläckig längs Peka Peka stranden i Nya Zeeland. Detta var bara den andra kejsarpingvinen någonsin upptäckt i Nya Zeeland; dess ankomst gjort internationella nyheter. Penguin, heter Happy Feet, var tvungen att genomgå flera operationer på grund av att svälja sand, och Wellington Zoo planerade att släppa honom till södra havet när han återhämtat sig.