Hur man knyter en Caddis Buckskin Nymph

Hur man knyter en Caddis Buckskin Nymph


En nymf fluga är en imitation lure visar en insekt i undervattenslarvstadiet. Binda på en nymf som kan sjunka - och lockar till sig fisk utfodring på lägre nivåer - ofta visar sig vara framgångsrik för sportfiskare. Binda nattslända buckskin nymf är ett bra sätt att skapa en fluga som imiterar ett intervall av insektslarver. Den buckskin nymf är en äldre fluga mönster effektivt i ett område av fiskesituationer.

Instruktioner

1 Placera en eller två droppar av huvudet cement på skaftet av kroken strax under ögat. Glida ett guld-vulst huvudet på kroken och ner till cement.

2 Placera en No.16 eller nr 22 flyga krok i käftarna på en flugbindning vice. Placera kroken med skaftet på toppen och den punkt på botten.

3 Linda skaft av kroken med solbränna fly-bindtråd. Bildar sveper runt skaftet bredvid pärla huvudet och linda dem ner kröken på kroken. Linda tråden tillbaka upp till pärlan huvudet, och sedan halvvägs tillbaka ner skaftet.

4 Sätt svart och brun hackles på skaftet av kroken; förlänga dem förbi kröken. Säkra hackles på plats med fly-bindtråden.

5 Linda en tunn remsa av tan gulbrun kring axeltappen av kroken. Säkra gulbrun på plats med tan tråden. Börja linda gulbrun strax under pärla huvudet och arbeta ner skaftet till kurvan. Säkra gulbrun med tråden när du går.

6 fästa tråden. Klipp det ur nymfen med en sax.