Hur man installerar en våning i en aluminiumbåt

Hur man installerar en våning i en aluminiumbåt


Att sätta ett golv i en aluminiumbåt är inte så komplicerat som det kan verka vid första. Golvet i sig speglar botten av båten. Golvet måste stödjas av små timmer. Stöden ska löpa från den ena sidan av båten till den andra och placeras varje par fötter för att hålla golvet från att sjunka när du kliver på den. Det kan täckas med vinyl, matta eller någon annan golvbeläggning du kan tänka dig. Golvet som inte är i direkt kontakt med botten av båten inte överföra ljud och är lättare på fötterna än aluminiumskrov.

Instruktioner

1 Använd ett måttband för att mäta längden och bredden på båtens botten. Multiplicera dessa två dimensioner tillsammans med en miniräknare för att bestämma antalet kvadratfot marinplywood du behöver för golvet.

2 Mät bredden på botten av båten vid mycket tillbaka, mycket front, därefter var 2 fot i mellan dessa två. Registrera varje mätning och använda pusslet att skära en-av-en virke till dessa längder. När du mäter varje del av en-av-en, markera mitten av varje stycke med en blyertspenna.

3 Om båten kräver mer än en plywoodskiva, butt bitar av plywood tillsammans. Fastställa en-för-1s ovanpå marinplywood parallellt med varandra och 2 fötterna isär, så att varumärkena centra 1-by-1s bildar en rak linje. Använd en penna för att rita en linje på marinplywood som förbinder ändarna av en-för-1s på höger sida och en annan förbinder ändarna av en-för-1s på vänster sida. Flytta en-av-1s och rita linjer som förbinder ändarna av vänster sidlinjen och den högra sidlinjen, som om du ritar en ovanifrån av båtens botten.

4 Använd sticksåg att skära längs linjerna på marinplywood, vilket gör golvpanelen (s).

5 Använd marina lim för att limma en-för-1s tvärs över botten av marinplywood, som stöd och ljud isolatorer för golvet. Använd en skruvmejsel för att driva skruvarna genom plywood i en-för-1s. Ställ plywood, med en-för-en bärare på botten, i båten. Fäst vinyl vik gjutning till kanterna på golvet med skruvar för att hålla vattnet från att komma under golvet en lämnar en enda röra, eller att hålla små saker, som dina bilnycklar, från att landa under golv.