Hur man hittar någon tidigare hemadresser

Hur man hittar någon tidigare hemadresser


När det gäller att hitta en persons tidigare hemadresser, ju mer information du vet om honom bättre. Det finns flera gratis online-sökningar du kan utföra för att försöka hitta en person, men om den personen har ett gemensamt namn, det kommer att ta lite grävande, eller någon ytterligare information för att hitta den rätta. När fria sökningar inte fungerar, eller inte ger dig tillräckligt med information, kan du behöva tillgripa en betaltjänst för att hitta det du letar efter.

Instruktioner

1 Logga in på zabasearch.com och skriv in namnet på den person du letar efter. Var noga med att använda mellannamn eller mellan initialer, om du känner till dem. Hit "skicka" och en lista över tidigare adresser och telefonnummer kommer upp. Till skillnad från många andra adressökningar, är tjänsten gratis. Du kan betala en liten avgift för att få mer detaljerad information om den person, men adresser med postnummer, tillhandahålls kostnadsfritt.

2 Logga in på peoplefinders.com och skriv in namnet på den person du söker. En lista över personer med det namnet kommer att komma upp. För att göra det lättare att avgöra vilken särskild person du letar efter, kommer personens kända släktingar dyker upp som en del av listan. Du kommer inte att se fullständiga adresser för personen i den första sökningen, men du kan betala 60p till £ 1,30 för att få en persons 40 år adress historia.

3 Utför en säkerhetsprövning på den önskade personen genom att använda en säkerhetsprövning tjänst. Många företag utför bakgrundskontroller, som inkluderar adresshistorik, kriminella historia och äganderätt, bland annat detaljerad information. Vissa företag som gör bakgrundskontroller inkluderar IntegraScan.com, Easybackgroundchecks.com och Intelius.com. Avgifter varierar, men vanligtvis är mellan £ 7 och £ 13.