Tree of Life koppar hängsmycke Instruktioner

Tree of Life koppar hängsmycke Instruktioner


Du kan göra en Tree of Life hängsmycke med trådomslagstekniker. Du gör detta hänge med en rund slinga av tråd som en ram för ett träd design. Du använder tvinnad och lindade tråd för att göra trädet själv, med halvädelstenar ädelsten marker för bladen. Koppartråd är billigt, och du kan använda sina unika egenskaper för att ge ditt träd en naturalistisk look. Koppar börjar ljusa och rödaktig, men utvecklar en varm brun patina som du kan använda i din design. Använd stenskott i lummiga färger, eller göra en fantasi träd med blå eller lila chips.

Instruktioner

1 Gör en cirkel av 18 gauge tråd genom att linda tråden en gång runt ett cylindriskt föremål, såsom en tapp, rör eller en del av kvastskaftet. Med användning av de tänger, böj en ände av tråden upp med en vinkel mot cirkeln, och bildar en liten slinga (inte mer än 1/4 av en tum bred). Det bör vara ungefär en åttondel av en tum av rak tråd mellan botten av den lilla öglan.

2 Linda den andra änden av den stora cirkeln av tråd runt den raka sektionen av tråd. ( "Wrap" betyder här att linda hårt i en nära spiral runt en annan bit tråd.) Trim, lämnar en tum lång "svans" av tråd. Rullar detta till en platt spiral och kan vikas platt mot lindade delen av tråd för att dölja det. Du har nu gjort oket, den del av hängande att kedjan går igenom.

3 Skär sex eller åtta sektioner av 24 eller 26 gauge tråd, var omkring fyra eller fem inches lång. Hur många kablar du behöver beror på storleken på din ram. Linda en ände av varje runt toppen av ramen, så att det finns ett jämnt antal på vardera sidan av oket, och så att längderna av tråd punkt i ramen. Se till att du slå in dem alla i samma riktning och att wraps är säkra, även om du kanske vill lämna dem löst nog för att justera tills ditt träd är klar.

4? Håll hängande upp och ned och sätt de ädelsten chips på ledningarna. Du behöver 10 eller 12 på mitten trådarna närmast borgen, sedan mindre på de yttre trådarna. You'l behöver bara omkring fyra på de yttersta trådarna. Dessa är de blad och grenar av ditt träd. Samla trådarna i ett gäng under chips och kontrollera effekten. Justera positionen och formen av grenarna och antalet marker tills du är nöjd med resultatet.

5 Twist trådarna i ett snyggt pole för några varv. Skilja ut trådarna i par och tvinna varje par tillsammans för att ge intryck av rötter. När du är nöjd med resultatet, linda ändarna av trådarna runt basen av hängande ram som du gjorde tips av grenarna. Trim och vika in överflödig kabel. Om du vill ha en ljus koppar hängande kan du polera tråd och päls det med lack.