Hur du skyddar däck på din gräsklippare

Hur du skyddar däck på din gräsklippare


Gräsklippare är inte billiga, så ta hand om denna del av utrustningen är av yttersta vikt. En av de främsta sätten att hålla din gräsklippare fungerar korrekt är att skydda däcket som täcker din klipparens motor och håller skräp från att flyga i alla riktningar som du klipper. Skydda din gräsklippare däck innebär att bibehålla den regelbundet, efter varje klippning. Detta inkluderar att tvätta den från topp till botten som gräsklipp kan härda snabbt och orsaka metalldelar på undersidan av gräsklipparen att korrodera. Investera några minuter skyddar din klippaggregatet och avkastningen kommer att bli en mer långvarig utrustning.

Instruktioner

1 Töm bensintank för att hindra vatten från att blandas med bensin och skadar motorn. Ta tändstiftshylsor och ta bort tändstiften från kontakten för att undvika missöden under rengöringsprocessen.

2 Placera gräsklipparen på sin sida. Ta en vattenslang och spraya blaster vatten på toppen och undersidan av däcket. Ta bort alla gräsklipp och skräp.

3 Blanda en hink med mjuk rengöringsmedel eller biltvätt schampo och varmt vatten. Ta en skurborste och rengör däck. Skölj däck. Torka helt.

4 Fyll en sprayflaska med en giftfri smörjmedel. Coat däckets undersida med smörjmedel. Non-stick vegetabiliska matlagning spray kan ersättas.