Hur man ansluter en bröllop Band till en förlovningsring

Hur man ansluter en bröllop Band till en förlovningsring


En bröllopuppsättning är en symbol både engagemang och evighet. Ofta är det en stor investering, beroende på kvaliteten och storleken på stenen i uppsättningen. Anslutning av bröllop och förlovningsring tillsammans är inte enbart för enkelhetens skull eller utseende. Anslutning av två ihop ordentligt skyddar också ringarna från slitage genom att hålla ringarna från gnugga mot varandra och skydda din investering i många år framöver. Det finns flera alternativ för att åstadkomma detta, beroende på din budget och smak.

Instruktioner

ring vakter

1 Handla för en ring vakt. Ring vakter är egentligen två bitar i ett --- de två vigselringar fästa ihop. Deras konstruktion gör att förlovningsring att glida mellan banden, vilket ger skydd på båda sidor.

2 Välj ett motiv. Ring vakter finns i en mängd olika former och metaller. Val varierar från enkla guld band till intrikata mönster med dyrbara stensättningar.

3 Kontrollera om en ordentlig passning. När du har valt en design som du vill, se till att skyddet passar ordentligt. Förlovningsring bör passa in vakten ombonat, men inte så hårt att du måste tvinga det. En juvelerare kan göra nödvändiga justeringar av vakten.

ring Wraps

1 Bläddra igenom vissa ring wraps. Wraps är avsedda att erbjuda skydd och förbättring av förlovningsring, men på ena sidan. De fungerar som ett bröllop band som sveper runt stenen förlovningsring.

2 Välj en lämplig form. Se till att formen på omslaget passar din sten form. Böjda wraps fungerar bra för runda nedskärningar, medan spetsiga designer rymma en markis.

3 Välj rätt storlek. Se till att omslaget storlek är i relation till din förlovningsring storlek. Om du väljer en wrap som är för stor, kommer det att göra din sten ser små. När du väljer en wrap som är för liten gör uppsättningen verkar utanför balanserad.

Lödning

1 Ta ditt bröllop satt till en juvelerare för lödning. Lödning är en process för användning av en metallegering för att sammansmälta två metallföremål tillsammans. I detta fall ansluter sig till metallegeringen bröllopsuppsättningen.

2 Visa juvelerare hur du vill ringarna linje. Lödning fungerar för ring vakter, ring wraps, liksom traditionella bröllop band. Visa juvelerare exakt hur du vill att din uppsättning som ska sammanfogas eftersom lödning är ganska permanent.

3 Fråga juvelerare om deras lödteknik. Ringar bör lödas på endast två ställen, på motsatta sidor av ringarna. Detta ger intryck av två separata ringar utan luckor. Använd inte en juvelerare som säger att de kommer att löda hela baksidan av ringen, eftersom detta kommer att skapa en lucka på toppen av apparaten.