Hur man ska samordna bröllop färger med militär uniformer

Hur man ska samordna bröllop färger med militär uniformer


Ditt bröllop är en av de mest spännande dagar i ditt liv. Planera din speciella dag tar tid och en hel del tålamod. Du måste säkra platsen och plocka perfekta färger. Om du gifta sig med någon i militären eller om medlemmar av din bröllopsfest kommer att vara klädda i uniform, kanske du tror att samordna ditt bröllop färger kommer att bli svårt. Lyckligtvis kan du välja en utmärkt färgkombination genom att försiktigt med tanke på den enhetliga.

Instruktioner

1 Undersök uniform. Skriv ner alla dess färger, bland annat på den enhetliga rörledningar. Undvik att använda en enhetlig primära färg som en av dina bröllopfärger. Till exempel, om brudgummen kommer att bära armén grön uniform, inte välja en olivgrön nyans för din brudtärna klänningar.

2 Välj din färgkombination. Studera listan av färger och välja färg eller färger som bäst passar dig. Var inte rädd för att lägga till en färg som inte finns på den enhetliga. Även om militära klänning uniformer har mörka nyanser, överväga att välja ljusare nyanser av nyanser på listan för en fjäder eller ett sommarbröllop. Basera dina färger på humör och plats för ditt bröllop.

3 Testa ditt bröllop färgar mot uniform. Om du väljer brudtärna klänningar, till exempel, ta tjänst medlem med dig och se hur dina skötare ser när man står bredvid någon i uniform. Om den enhetliga och klänningar kollidera, ompröva färger. När du väljer blommor och bröllop inredning, ta en bild av den enhetliga med dig. Erhålla färgrutor från ett tyg eller hantverk butik för att hjälpa dig att göra färgval.