Hur hitta Gamla Testresultat

Hur hitta Gamla Testresultat


Officiell provresultat måste ofta inkluderas i ansökningar till högskolan. Några andra enheter som professionella licensiering styrelser kan också kräva att du skicka officiella provresultat. Men om du tog din examen för länge sedan och du inte längre har din officiella resultat, kan du behöva kontakta testadministratör för att få en kopia av dem.

Instruktioner

1 Ta reda på vem administrerar testet. Till exempel, om du behöver kopior av dina SAT poäng, skulle College Board vara organisationen att kontakta. (Se referens 1.) Gå till webbplatsen för provet om en har publicerats på nätet för att ta reda på vem administrerar testet. Om du behöver ta reda på vem administrerar en professionell certifiering eller licensiering examen, kontakta State Board of licensiering för ditt yrke eller branschorganisation som certifierar individer i din typ av arbete.

2 Ring eller skicka ett brev till testadministration enheten. Innehålla information om vilka särskilda testet du tog, som administratör kan ge mer än ett test. Inkludera även ditt namn och datum då du tog examen. Om du inte kommer ihåg det exakta datumet du tog testet ger så nära ett datum som du kan.

3 Begär en kopia av provresultat. Du kan ha dem skickas direkt till vem du vill skicka in dem så att de betraktas som officiell. Vet den adress där de måste skickas innan du kontaktar administratören om så är fallet. Avgifter kan ansöka om att få en kopia av dina officiella resultat eller att få dem skickade. De kommer att variera beroende på testadministratörs individuella politik.