Lägga till bordssalt i badvattnet

Lägga till bordssalt i badvattnet


Saltbad figur i flera traditionella och folkmedicin traditioner. I ayurvedisk medicin, saltbad tros ha en lugnande och avstressande effekt. Under den viktorianska tiden, var saltbad kallas Sool-bad och ansågs stimulera nervsystemet. En historisk beskrivning i Sool-bad i 1875 "London journalsystem" hypoteser att salt "förser en bra ledande mottagare för djur el." Lägga bordssalt till badvattnet kan ha sitt ursprung som ett sätt att emulera bada i havet eller havet.

Instruktioner

1 Rengör badkaret för att avlägsna eventuella mineralfyndigheter eller tvålrester från tidigare användning. Undvik att rengöra produkter med en hård lukt som kommer att störa din bad.

2 Börja fylla badkaret med vatten justerat till önskad temperatur. Tänk på att vattnet kommer att svalna något som det står i badkaret.

3 Tillsätt 2 1/2 dl salt i vattnet som badkar fyller, hälla salt så att den faller i samma område där vattnet kommer från kranen. Detta kommer att hjälpa blanda saltet i vattnet.

4 Om så önskas, agitera vattnet med händerna innan du får den att röra i några sandkorn som kan ha sjunkit till botten av badkaret. Men löser saltet i badkaret vattnet ganska helt även utan agitation.

5 Om så önskas, skölj med rent vatten efter badet. Badvattnet kommer att smaka salt, men som havsvatten, inte innehåller tillräckligt med salt för att irritera ögon eller något avbrott i huden.