Hur man skapar Tinkerbell Inbjudningar

Hur man skapar Tinkerbell Inbjudningar


Tinkerbell, ursprungligen från Disney Peter Pan, är en karaktär som har funnits i mer än 50 år. Hon är en svartsjuk pixie med magiska krafter och hennes pixie damm kan göra dig flyga. Sedan Peter Pan har Tinker karaktär använts i många Disney produktioner och fortfarande flyger över Disney fyrverkerier varje natt. Tinkerbell är en tilltalande karaktär med både Disney och fe fläktar, vilket gör henne ett stort tema för flickans parter. Göra partiet extra speciell genom att skapa egna förtrollande Tinkerbell inbjudningar.

Instruktioner

1 Välj din Tinkerbell designen först. Du kan skapa enkla rektangulära kort genom att skriva ut en rektangulär Tinkerbell scen. För ett kort med Tinkerbell form, välja en enda pose av Tinkerbell som du kan forma korten till. Denna design kommer att avgöra hur stor kortet är. Gör inte Tingeling större än halva storleken av pappersarket. Skriv ut Tinkerbell mönster på velängpapper. Velängpapper är genomskinlig och tillägger att mystisk touch till din pixie inbjudningar.

2 Skapa inbjudningar på datorn. Om du inte har ett gratulationskort program, kan du enkelt formatera sidan för att skriva ut korrekt i ett Word-dokument. Ställ in kolumner i sidan för att ställa in text till den ena eller den andra. Om du vill att ditt kort för att öppna från botten, lämna sidan uppställning som porträtt; få texten att botten på dokumentet. Om du vill att din inbjudan för att öppna på sidan, ändra din sida set-up till liggande; få texten att den högra sidan av dokumentet. Inkludera grunderna som datum, tid, plats och RSVP information. För att lägga till Tinkerbell touch, lägga till en nyckfull rubrik som "En fe Fun Party ..."

3 Skriv ut din design på din kartong papper i en samordnande färg som grön eller lila. Tingeling traditionellt avbildas i grönt och lila bakgrund. Grönt är färgen på hennes kläder och naturen medan lila är färgen på mystik. Vik den på mitten för att skapa önskat format.

4 Lägg din Tinkerbell bild på framsidan av inbjudan. Om du skapar en grundläggande rektangel inbjudan, kommer detta att vara en mycket snabb steg. Rada upp velängpapper med kartong dit du vill Tinkerbell. Använd en hålslagsapparat för att skapa hål genom topparna av båda lagren av papper. Lägg band för att säkra vellum design till kartong. Om du skapar en formad inbjudan, rada upp Tinkerbell bilden med kanten av kortet. Tinkerbell kan tillsättas med band eller en skiss av glitter lim. Använd sax för att klippa runt henne. Låt den torka vid behov.

5 Sätt inbjudan i ett kuvert med konfetti så att dina gäster är utrustade med fairy damm när de öppnar inbjudan.