Felsökning för en Kenmore tvättmaskin 500-serien

Felsökning för en Kenmore tvättmaskin 500-serien


Tvättmaskiner har blivit så mycket en del av vår vardag som vi tar dem för givna. Det är inte förrän de slutar fungerar korrekt att vi inser hur snabbt tvätten börjar hopar sig, och tanken på att försöka tvätta den allt för hand är skrattretande. Tvättomater är inte lika vanligt som de brukade vara, och de är dyra och tidskrävande, så du vill få din Kenmore 500-serien bricka fast så fort som möjligt, och det innebär att göra lite felsökning på egen hand.

Instruktioner

1 Kontrollera att se till att tvättmaskinen är korrekt ansluten till ett jordat, tre stift eluttag.

2 Kontrollera säkringsskåpet eller strömbrytare för att se till att säkringen inte blåses eller att brytaren inte är utlöst. Byt ut lämplig säkring eller kasta brytaren om det behövs.

3 Koppla bort eventuella förlängningssladdar och anslut Kenmore 500-serien tvättmaskin direkt till ett vägguttag. Majoriteten av förlängningssladdar är inte byggda för att leda strömmen av alla dina bricka cykler.

1 Kontrollera att se till att vattenförsörjningsventilerna placerade bakom tvättmaskinen vänds hela vägen.

2 Tryck på "Avbryt / Omstart" för att avbryta den fördröjda startfunktionen, och sedan trycka på "Start".

3 Öppna luckan och kontrollera att se till att inga små plagg blockerar dörren från spärr helt. Stäng dörren. Öppning och stängning av tvättluckan kommer att återställa maskinen, och maskinen kan inte köras om inte dörren är helt stängd.