Hur man ansluter en gammal TV till en DVD-spelare, kabel-TV- och video

Hur man ansluter en gammal TV till en DVD-spelare, kabel-TV- och video


Det finns en uppsjö av elektronik som kan anslutas till din TV. DVD-spelare, kabel-boxar, video streaming lådor, video spelsystem - listan är nästan oändlig. Men inte alla TV-apparater har rätt uttag för anslutning av dessa enheter. Men med några minuter och några kablar, kommer du att kunna koppla upp dem på nolltid.

Instruktioner

1 Undersök TV: ns anslutningar. Du letar efter antingen en koaxial ingång, som ser ut som en bult som sticker ut från baksidan av TV: n eller en antennanslutning, som kommer att vara två små skruvhuvuden i tv-apparatens baksida där gaffel trådar är tänkta att vara skruvas i. De bör vara tydligt märkta som "input".

2 Fäst koaxialkabeln till TV, med hjälp av omvandlaren om det bara finns en antenningång. Var noga med att skruva in några anslutningar du gör så att de är så säker som möjligt, endast med hjälp av fingrarna.

3 Anslut koaxialkabeln till RF-modulator och ansluta enheten du ska använda till RF-modulatorn med kompositkablar. Var noga med att matcha färgen på kontakten med färgen på uttaget. Slå på TV: n och enheten som du har anslutit för att se till att anslutningen är säker. Du kan behöva bläddra igenom några kanaler innan du hittar ingångskanal.