Hur man gör kartong Papercrete

Hur man gör kartong Papercrete


Papercrete är en lättbetong gjord med pappersprodukter i stället för grus för aggregatet, som hjälper till att sträcka ut den cement som används i traditionella betongblandningar. Kartong är lättillgänglig, ofta som en kasserad material, och som sådan är en favorit för Papercrete beslutsfattare. Medan mindre stark än traditionell betong, kan du fortfarande använda Papercrete som en giltig och billigt byggmaterial, särskilt i enstaka berättelse strukturer. Blandningsprocessen är ungefär samma som med traditionell betong med några smärre ändringar som behövs för att förbereda kartong för användning med andra konkreta ingredienser.

Instruktioner

1 Tillsätt en liten lager av vatten till botten av hinken, ca 2 inches i djupet. Skär kartong för att passa in i skopan och sedan lägga till vattnet, vilket gör att kartong för att suga upp vatten tills fuktig. Fäst en mixer bit till en borrmaskin och tillämpa bit till kartong, bryta upp den fuktade materialet till massa. Fortsätt tills du har en full hink av uppslagna kartongmaterial.

2 Kombinera uppslagna kartong, sand och cement i en andra hink för att skapa din kartong Papercrete. Använd ett blandningsförhållande på 60 procent kartong, 30 procent sand och 10 procent Portlandcement. Blanda material med borrmaskin mixer tills du skapar en tjock, knappt fuktig mix.

3 Tillsätt vatten till mixen, gallring ut Papercrete som du fortsätter att blanda till en användbar konsistens. Du vill skapa en tjock låg svacka blandning för att bygga användning. Testa konsistensen genom att fylla en pappersmugg med blandningen och sedan placera koppen på en plan yta. Lyft koppen och titta på Papercrete för rörelse. En användbar sats bör behålla sin form utan att smulas sönder.