Hur gör jag Korsa kanadensiska gränsen mot Traktor?

Hur gör jag Korsa kanadensiska gränsen mot Traktor?


Med ökade säkerhetsbestämmelser under de senaste åren, har lastbilsförare försöker korsa gränsen till Kanada stöter utmaningar samtidigt som man försöker att passera. Compounding sådana problem är personer med DUIs eller någon annan kriminalregistret. Även hyras som en lastbilschaufför med vägar som går i Kanada, kan förare vara skyldiga att ha en snabb (gratis och säker handel) kort för att påskynda gränsövergången. Nycklarna till gränspassagen säkerställer att dina papper är klar i förväg och att du följer kanadensiska regler för både lastbil och själv.

Instruktioner

En kurs Registrera i den snabba program om du har ännu att göra det. Alla förare förutse vägar in Kanada eller Mexiko bör ansluta sig till detta program för att påskynda gränsövergångar för förauktoriseras transporter. Du kommer att behöva fylla i en ansökan och lämna in den på en FAST centrum. För mer information och ett program, besök Department of Homeland Securities CBP webbplats.

2 Granska alla papper åtminstone två timmar före ankomsten till gränsen. Du bör kontakta din tull mäklare när du granskar dina papper och skicka honom pappersarbete vid den tidpunkten. Detta kan hjälpa till att snabba upp saker och ting när du kommer till gränsen. Se till att dina papper är i ordning och observera om din försändelse kommer att kräva en inspektion från tullen. Kontrollera att du uppfyller lastbil viktstandard för att ange Kanada, på den plats där du söker entré, innan ankomst.

3 Gå till "Primary inspektion" lane vid ankomsten till gränsen. Se till att du har två former av identifiering - företrädesvis ditt pass och din kommersiella körkort. Bär inte någon typ av vapen i fordonet, inklusive något så enkelt som pepparspray. Alla vapen är olagligt i Kanada, och ett skjutvapen kunde landa du fängslade och i fängelse. Om allt är i sin ordning, kommer invandringen tjänsteman sannolikt ge dig entré.

4 Fortsätt till den sekundära körfält märkt "Sekundär inspektion" på begäran av invandringen tjänsteman. Detta inträffar oftast om dina papper är inte i ordning eller om försändelsen kräver en tullkontroll. Enkel Följ därefter de tecken på att läsa "Truck inspektion." När du har klarat din kontroll och som tillfredsställer tull mäklare, kan du gå in i Kanada.