Det korrekta Bära av polischefen Collar mässing och Lapel Insignia

Det korrekta Bära av polischefen Collar mässing och Lapel Insignia


Krage mässing insignier och kavajnålar urskilja en polis rang och meriter. Polischefen dikterar de normer för placeringen av dessa olika emblem för officerare under hans befäl; men eftersom polischef i varje avdelning sätter sina egna normer, standarderna för placering av insignier varierar från avdelning till avdelning. Detta gäller särskilt de normer polischefen ställer på sig själv. Det finns dock några generella regler som polischefer tenderar att följa för en korrekt bära sin egen krage mässing och kavajslag insignier.

Olika typer av Collar Brass

Det finns ingen krage mässing insignier som är avsedd för polischefer i varje avdelning. De vanligaste krage mässing används för att beteckna den polischef i en avdelning är fyrstjärnigt emblem och örnen emblem (överstens emblem i det militära). När det fyrstjärniga emblem används officerarna som är direkt under polischefen bära tre-, två- och en stjärna emblem. Vissa polischeferna, dock välja att bära tre-, två- eller en stjärna emblem istället. Oavsett stjärnan emblemet polischefen väljer att bära, kommer emblemet har det högsta antalet stjärnor på avdelningen.

Korrekt Collar Mässing Plats

Den korrekta bärandet av polischefen krage mässing är nästan universell för alla avdelningar. Emblemet, vare sig en stjärna eller en örn emblem, är placerad 1 tum från den yttre kanten av kragen och centreras mellan de övre och undre kanterna på kragen. Huruvida emblemet placeras på vänster eller höger sida av kragen, beror emellertid på institutionen.

Typer av kavajnålar

Kavajnålar används för att visa en officer meriter och / eller medlemskap eller stöd för en individ, grupp eller organisation. Eftersom polischef redan har klättrat så högt som hon kan i departementet, några polischefer bära kavajnålar som visar sina meriter. Många gör emellertid bära stift som visar deras stöd. Stift som visar stöd för en fallen officer visa numret avdelning eller den amerikanska flaggan.

Korrekt slag klämmer Plats

Många polischeferna tillåter inte bära kavajnålar. När de gör dock rätt position av stiften varierar kraftigt från avdelning till avdelning. I allmänhet, när du bär en kostym, myggstiftet måste placeras en tum under slips knut och 4 inches från mygg insida kant. När du bär en skjorta och slips, kan kavajnål ibland placeras på slips i stället för en tie-tack. Ofta när du bär en skjorta och slips, är stift måste vara belägen ovanför vänster bröstficka, mot den inre kanten.