Hur får man trä Swingsets som du bygger Nivå

Hur får man trä Swingsets som du bygger Nivå


Att trä gungor nivå är en uppgift som är i allmänhet enkel och lätt att genomföra. Att ha en nivå trä gungställning är mycket viktigt av säkerhetsskäl, som har en obalanserad gungställning kan vara mycket farligt för barn - potentiellt orsakar det att välta medan de spelar på det. Trä gungor är oftast levereras med allt material för konstruktion, och se till att din uppsättning är nivå är mycket viktigt.

Instruktioner

1 Hitta ett område i din trädgård som ser platt där du kan sätta ihop din trä gungställning. Om du har inget område i din trädgård som ser platt, eller din egendom är ojämn, då kan du behöva platta del mark. Använd en spade att gräva upp några trädrötter och platta några bergiga områden. Inte förankra gungställning tills den står på jämnt, om din sving set kom med ankare. Håll smuts du har flyttat i en hög eller skottkärra i närheten.

2 Kontrollera olika delar av gungställning för att se hur även det använder nivå. Kontrollera helljuset som håller upp gungor, idet området ovanför bilden, och grunderna för gungställning. Det spelar ingen roll vilken storlek på din nivå är, men en längre nivå är att föredra eftersom det kommer att täcka mer mark på gungställning, gör din uppgift lättare. Du kommer att veta när marken är nivån eftersom linjen på bubblan av nivån kommer att sitta i mitten på din nivå. Vissa nivåer använder en laser i stället för bubblan; det spelar ingen roll vilken typ av nivå du har, fungerar alla nivåer.

3 Lokalisera eventuella ojämnheter på gungställning och använda överblivna smuts att balansera något visst område. Var noga med att dubbelkolla genom utjämning gungställning när du tror att swing ligger på botten även för säkerhetsfrågor. När du är säker på att trä gungställning är nivå, förankra den i marken, om din trä gungställning kom med ankare.