Hur man drar Konstruktionsplan

Hur man drar Konstruktionsplan


De flesta människor tror att de behöver för att konsultera en arkitekt eller en byggmästare att framgångsrikt dra sina egna byggnadsplaner. Lyckligtvis är det möjligt att dra ut byggnadsplaner hemma med en dator design program som är lätt att användas av även de mest oerfarna och nybörjare designer.

Instruktioner

1 Ställ upp och starta designprogram. Den arkitektoniska utformningen programmet 3D Home Architect är ett designprogram som kommer att hjälpa någon designa sin egen byggnadsplan lätt (se referenser). Ställ in programmet på din dator per instruktion i programvara box och starta en ny plan fil genom att klicka på ordet "Arkiv" och sedan "Nytt" från rullgardinsmenyn.

2 Ställ upp väggarna. Det finns en vägg ikonen längst upp på skärmen som visas som en del av väggen. Klicka på ikonen och dra en väggsektion över skärmen. Dimensioner visas längs sidan väggsektionen du drar ut. Detta är den exakta mätningar av muren du ritar. Detta kommer att hjälpa dig att designa din konstruktion planerar att vara proportionerliga och korrekt. När ytterväggarna skapas, lägga mindre väggsektioner inuti som separerar utrymmet i enskilda rum.

3 Ställ in fönster och dörrar. Nära ikonen på väggen, kommer du att se en ikon för en dörr. Klicka på ikonen dörren, som kommer att dyka upp en ny skärm som kommer att innehålla olika dörr val. Välj dörren du vill ha på din konstruktion, och klicka på väggen där du vill att dörren placeras. Fortsätt att lägga till dörrar tills du är nöjd med designen. För fönstren, klicka på ikonen för ett fönster, som ligger netto till ikonen dörren. Ett annat fönster visas med fönster val. Välj det fönster du vill ha på din design, och klicka på väggen där du vill ha den placeras.

4 Ställ in el och VVS. Om du kommer att få el och VVS i nybyggnation, måste du inkludera eluttag och VVS i dina byggnadsplaner. Ikonen för el ser ut som en eluttag. När du klickar på den, klicka var som helst på planen för att lägga till ett utlopp. VVS-ikonen liknar en toalett. När du klickar på denna ikon, visas ett nytt fönster som innehåller olika sanitär utrustning, såsom varmvattenberedare och sänkor. Lägg till en varmvattenberedare och oavsett typ av armatur du vill i din design.

5 Ställ in takläggning. Att avsluta byggandet planen, lägga ett tak på byggnaden. Klicka på ikonen för ett tak och välja den specifika taket typ och beck från pop-up fönster som visas. När du klickar på "OK", taket kommer automatiskt att placeras på byggnaden.