Vad man ska sätta på ett bröllop bilagakort

Vad man ska sätta på ett bröllop bilagakort


Att veta vad man ska sätta på ett bröllop bilagakortet kan se till att du hålla rätt etikett och tonen att starta ditt bröllop rätt och göra dina gäster känna sig välkomna. Det finns flera typer av Bilaga för bröllop, och de individuella behoven eller omständigheter för ditt bröllop avgör vilken typ av hölje för att inkludera de inbjudningar som du skickar ut.

boende Card

För bröllop som förväntar sig en hel del out-of-town gäster, eller de som alla reser till närvara, såsom ett bröllop i Hawaii till exempel, bör du skriva ett boende kort. Den första raden av kortet ska ange namnen på bruden och brudgummen, andra raden bröllopsdatum. Den tredje raden kan helt enkelt konstatera, Logi eller hotell, eller för ett visst hotell som är värd bröllopsfest för gästerna, en fras som "Vänligen boka ditt rum med (infoga ett datum) som rum boka upp snabbt," och telefonnumret och namnet på vem man ska tala med för att reservera ett rum. Lista hotellnamn telefonnumret kupong Group Code eventuella webbplats och adress om du har i rummet på kortet.

alternativ plats

Utomhus bröllop bör ha en annan plats information som finns på höljet kort, såsom ett tält eller en byggnad, som kommer att användas i händelse av regn eller dåligt väder.

pew Card

Att informera familj och nära vänner var att sitta under vigseln, skriver en bänk eller i-the-bandet kort för att inkludera med din inbjudan. Skriv namnet på gästen och Pew plats, tillsammans med den riktning som de är att presentera kortet till vaktmästare, så att de kan sitta.

mottagnings~~POS=TRUNC

Om du inte kan passa alla av mottagningsinformationen på ditt bröllop inbjudan, bifoga en mottagning kort. Inkludera information såsom riktningar, kartor, eller uppställningsplats.

svarskort

Svarskortet bör åtföljas av en självadresserat kuvert för att se till att människor skicka tillbaka dem så att du vet hur många människor planerar att delta i din stora dag. Inkluderar ett val av mjöl för mottagning och drycker, om sådan finns.

Transport

Om du har vidtagit åtgärder för gäst transport inkluderar en transport kort med information om buss eller limo som du har hyrt som kommer att ta dina gäster bildar hotellet till bröllopet och mottagningsplatser.