Vad är det rätta sättet att ta itu med ett vykort?

Vad är det rätta sättet att ta itu med ett vykort?


Först användes i USA 1893, är vykortet ett standardiserat rektangel av tunn kartong eller tunn kartong som skapades för att skickas utan kuvert, för en reducerad posttariff. Sedan introduktionen har de genomgått många förändringar, bland annat den numera gemensam bild på framsidan och placeringen av en linje ner mitten, skapa "delat tillbaka." De är en av de vanligaste gåvor för att skicka till vänner när du är på semester och är populära souvenirer och samlarobjekt. Nästa gång du reser och du ser en färgstark rack vykort, ta en handfull, ta en plats och börja skriva.

Instruktioner

1 Välj ett vykort. Försök att hitta en som har ett foto som är en återspegling av den lokala kulturen eller som på något sätt symboliserar den typ av din relation med mottagaren.

2 Vänd på den. Du bör se en linje dragen vertikalt längs mitten av vykortet.

3 På den högra sidan, skriver mottagarens adress enligt följande: Namn Gatuadress Ort County Land Postnummer

4 På vänster sida, skriver ditt meddelande. Börja med en lokal hälsning följt av mottagarens namn (till exempel: Aloha mamma).

5 Ta avslutade vykort till det lokala postkontoret. De kommer att sälja dig rätt porto för att fästa. Fäst stämpel i det övre högra hörnet, ovanför mottagarens adress.