Lägga till en ny BlackBerry användare till BES

Lägga till en ny BlackBerry användare till BES


Lägga till en ny användare till BlackBerry Enterprise Server är nödvändig för att tillåta en användare att komma åt hans Exchange e-post på sin BlackBerry-enheten. Företag använder BlackBerry Enterprise Server, eftersom det är säkrare och mer krypterad än en vanlig POP-servern. För att säkerställa att användaren förblir skyddad, kan endast en administratör åtkomst till inställningar BlackBerry Enterprise Server. När det börjar bli dags att lägga till en ny användare till BlackBerry Enterprise Server, bör användaren kontakta IT-avdelningen inom företaget. Denna avdelning kommer sedan validera den potentiella nya användare och starta processen att lägga till användare till Enterprise Server.

Instruktioner

1 När IT-avdelningen i bolaget erhåller en begäran om att lägga till en ny användare till BlackBerry Enterprise Server, passerar avdelningen informationen till BlackBerry Enterprise administratör. Efter IT-avdelningen verifierar potentiella nya användare är giltig, börjar administratören då processen att lägga till användare till Enterprise Server.

2 BlackBerry Administratören har en Blackberry Enterprise-konto som han eller hon bara kan komma åt. För att lägga till en ny användare till Enterprise Server, måste administratören välja menyn märkt "BlackBerry-lösning Management." När du öppnar den här menyn, expandera "User" -fliken.

3 Enligt Expandera Användare ", välj valet märkt" Skapa Konto "för att börja lägga till en ny användare till Enterprise Server. Administratören ska då söka efter den etablerade Exchange Server-konto användarnamn, som kommer att matcha den nya servern kontot BlackBerry Enterprise användarnamn. När du har hittat rätt konto klickar du på rutan bredvid rätt användarnamn och välj "Fortsätt". på nästa skärm, lägga till nya användare till lämplig BlackBerry Enterprise Server genom att klicka på servern och välja "Fortsätt".

4 Välj en aktiverings lösenord som du kommer att ge den nya användaren som en aktiverings lösenord för sin BlackBerry-enhet. Klicka på avsnittet "Set aktiverings Password" och skapa ett lösenord i det här avsnittet. Bekräfta det nya lösenordet genom att välja "Bekräfta".

5 För en extra säkerhetsåtgärd, de flesta företag kräver en lösenordsändring minst var 30 dagar. Som administratör kan du välja hur ofta du vill att användare att ändra sina lösenord. Navigera till "lösenordet upphör att gälla" fältet. Du kan välja att inte bara antalet dagar, men även antalet timmar du vill genomdriva en ändring av lösenord för alla användare eller specifika användare på BlackBerry Enterprise Server. När lösenordet är inställt, välj "Skapa Konto" för att slutföra den nya användaren i Enterprise Server.