Coil Spring Kompressor Avstånd

Coil Spring Kompressor Avstånd


En spiralfjäder kompressor komprimerar fjädern på ett fordon och trycker spolarna för att sänka upphängningssystemets höjd. Spiralfjäder kompressorer göra plats så att fjädern lätt kan lösgöras från fordonet genom kontrollgruppen. Denna mekanism underlättar montering och demontering av fjädrar och förhindrar fjädrarna från att skjuta ut när den nedre kulleden utgåvor. Vissa typer av våren kompressorer består av skruvar, spärr eller hydraulik.

Instruktioner

1 Kontrollera att fjäderspännenheten är i gott skick. Du ska sluta veva spaken på fjäderspänn när fjädervarven kommer i kontakt med varandra. Fjäderns centrumlinje och komprimeringsanordningen skall placeras parallellt med varandra. Käken bultar skall dras åt ordentligt. Säkerställer att fjädern inte glider ut ur käftplåtarna är avgörande för säker användning. Som ett resultat kan kompressorerna inte vara oljig. Momentgränsen för mutterdragare står på 132ft.-lbs. Undvik att bära lösa eller hängande kläder som kan fastna i kompressorn.

2 Använd kompressorn enligt bruksanvisningen. Välj käftarna komprimeras och klämma på våren kompressorn. Montera och dra åt fästskruvarna. Linda drivmuttern att föra isär käftarna som bör vara lika med fjäderns längd. Ställ in spiralfjädern kompressor i ett skruvstäd. Låt spiralfjädern kompressorn för att hålla fjäderbenet. Se till att fjäderlindningarna är säkert på käftarna. Veva drivmuttern med en mutterdragare eller spärrnyckel.

3 Behåll kompressorn för optimal prestanda. Se produktens serienummer vid beställning av reservdelar. Smörj styrspindeln för enklare drift. Inte överbelasta spindlarna att undvika trasiga säkerhetsnålar. Förvara kompressorn i ett torrt område och utom räckhåll för barn. För reservdelar, använd originaldelar från tillverkaren.