Hur Design & Bygg en veranda taket

Hur Design & Bygg en veranda taket


Konstruera en veranda tak för att blanda väl med en hem kräver noggrann eftertanke. Alla veranda design kan enkelt nedvärdera utseendet på ett hem. Eftersom taket linjer bestämma en hel del om den arkitektoniska stilen i ett hus, bör taket på en veranda matchar husets tak linjer. Kör igenom bostadsområden och granska hem design böcker att samla idéer. Välj ett tak design som ser lämplig för många år framöver. Dessutom, bygga ett tak robust nog att rymma ett rum byggdes under det, i fall veranda någonsin blir sluten.

Instruktioner

1 Mät utrymme tillåten för veranda. Skissa befintligt hus i detalj på rutat papper. Rita flera alternativ för att se vilka veranda design passar huset bäst. Granska hem design böcker att samla ytterligare idéer. Använd färgpennor för att rita den slutliga huset och veranda. Inkluderar räcken, steg och veranda inlägg i ritningarna.

2 Skaffa ett bygglov och lista över lokala byggnormer. Planerar att bygga en veranda konkreta minst 18 inches på djupet om en betongplatta ska användas. Använd konkret stöd under ett trä veranda samt. Rådgör med en arkitekt om det finns någon tvekan om den grundläggande styrkan i veranda bas. Gör en lista över alla material för konstruktion av verandan taket och utforma en budget genom att konsultera snickare eller experter på byggvaruhus.

3 Bygg stödstolpar eller kolumner för verandan taket från inte mindre än 8-by-8-tums timmer. Köp färdiga post material, eftersom stolparna kommer att vara mycket synlig. Konstruera alla ramen för tak- och sidoområden av en veranda med hjälp av 2-av-8-tums tryckimpregnerat virke. Bolt alla inramning till huset inramning kontra med skruvar, eftersom en veranda tak är extremt tung. Installera takbjälkar 18 inches isär och täck med halv-tums plywood blad.

4 Installera metall blinkande längs sömmen där veranda taket möter husväggen. Täck veranda med metallplåtar eller asfalt bältros. Använd plywoodskivor under veranda samt för ett snyggare utseende. Täta och måla alla utsatta trä delar av taket, så att rännor kan installeras för att matcha hem hängrännor systemet.

5 Lägg räcke och trimma till veranda sittgrupp, så att stuprör kan fästas på plats. Installera elektriska armaturer som matchar hem design. Inkludera veranda elektriska fläktar, om det är lämpligt för arkitekturen.