Hur man se bilder på eharmony

Hur man se bilder på eharmony


eHarmony är en online dating service som matchar människor baserat på preferenser som valts ut av varje individ. När eHarmony systemet känner igen en kompatibel par, är de två personer introduceras till varandra genom deras online eHarmony-konton. Utan ett eHarmony konto du inte har tillgång till bilder av människor som deltar i dating service. Förmågan att visa bilder är ett privilegium reserverat endast för dem som är betalande medlemmar.

Instruktioner

1 Navigera till eHarmony webbplats och registrera dig för ett eHarmony konto. Bestäm om du vill betala för fullt medlemskap i förskott, genom månatliga betalningar eller om du vill ha en rättegång medlemskap för tre månader till ett rabatterat pris.

2 Fyll i personbedömning och frågeformulär. Skapa din profil för att komma igång.

3 Vänta eHarmony att varna dig med nya potentiella matcher, och titta på individernas bilder. eHarmony är inte en surfa plats, så att du inte kan skapa en bildsökning. Snarare skickar systemet matcher till dig och du har tur om personen platsen matchar dig med har bilder för dig att visa.

4 Titta i övre vänstra hörnet av matchdetaljer sida när du drar upp din match profil. Detta är den första sidan som du ser på din match. Om fler bilder finns på den personens profil, kommer du att ha möjlighet att klicka på en länk som säger "Fler bilder" eller "Visa fler bilder." Denna länk tar upp resten av matchen bilder.

5 Zooma in för att få en närmare titt på bilderna genom att klicka på zoomalternativ på bilderna. Fönstret tar bilden upp och du kan bläddra igenom bilderna i din egen takt.