Hur man rengör och skick Snakeskin Boots

Hur man rengör och skick Snakeskin Boots


Exotiska läderstövlar är ett populärt och dyrt val för människor som söker en ovanlig stil skor. Exotiska läderstövlar är tillverkade av huden - eller hud - från en mängd olika djur. Varje typ av läder boot har sin egen uppsättning särskilda skötselanvisningar. Rengöring och konditione ormskinn stövlar i på samma sätt som andra läderstövlar kan resultera i skador på ormskinn. Man måste vara försiktig för att förlänga livslängden på dina ormskinn stövlar.

Instruktioner

1 Ta bort ytan smuts från ormskinn stövlar med en ren, fuktig trasa. Torka alltid i riktning mot vågen.

2 Damma av de ormskinn stövlar med en mjuk borste. Den mjuk borste kommer att få in i springor mellan skalorna att tyget inte kan nå.

3 Torka av ormskinn stövlar gång med en ren, fuktig trasa. Torka med korn av vågen.

4 Häll en godkänd reptil Läder balsam på en mjuk, ren trasa. Gnid balsam i stövlar försiktigt med trasan. Fortsätt på detta sätt tills flera lager av balsam har tillämpats på ormskinn stövlar.

5 Lägg till en kräm-baserad, neutral färg exotiska läder polish till en ren, mjuk trasa. Polera ormskinn stövlar i riktning mot skalorna med trasa för att återställa glans. Använd inte polish på skallerorm hud stövlar.

6 Applicera några droppe av en icke-silikon vattenskydd till en annan ren, mjuk trasa. Torka stövlar med duken. Torka med vågen, inte mot dem.