Hur man byter Fönster Balance

Hur man byter Fönster Balance


När en lägre fönsterbågen inte kan hålla öppet, är orsaken felaktiga fönsterbalanser. Fönstret balanserar hålla vikten av fönsterbågen. Byte av fönster balanserar gör att du kan öppna ditt fönster utan bågen falla tillbaka ned. Byte fönster balanser finns på centra hem förbättring. Det är en bra idé att ta bort de gamla först och mäta att få rätt ersättare.

Instruktioner

1 Höj nedre fönsterbågen 5 inches från botten av fönsterbrädan. Låsa den nedre fönsterbågen och luta toppen av bågen in i rummet. Tar tag i sidorna av den nedre fönsterbågen och vinkel en sida upp för att lösgöra fönsterbågen från skon och ta bort fönsterbågen från fönstret.

2 Ta bort vinyl omslagen på insidan av fönsterramen som täcker fönstret balans. Vinyl täcker kommer att lossna när du bända dem med en skruvmejsel.

3 Ta botten av spiral balans med den speciella balanslindningsverktyg eller ett par av nål-tång. En balans lind verktyg är speciellt utformad för att ta bort och slingrande spiral balans. Det fungerar som jack-lind verktyget på vissa fordons domkrafter.

4 Dra ner på spiral balansen ur skon inuti sidokarm och långsamt låta spiralen att varva ner. Om du använder ett par nål-tång, använda båda händerna för att hålla fast vid tången och rotera med spiral moturs.

5 Ta bort skruven som håller fast övre delen av spiralbalansröret till toppen av insidan fönsterkarmen, med en stjärnmejsel. Dra fönster balansen av fönstret. Mät badkaret delen av fönstret balans med ett måttband och se till att ersättnings balans är av samma storlek.

6 Sätt i skruven som kommer med den nya balansen i hålen i toppen av fönstret balansröret. Säkra upp i balans på insidan upp i fönstret sidokarm med fästskruven och en stjärnmejsel.

7 Ta den nedre änden av fönstret balans med lindningsverktyget eller de nål-tång och dra spiralen nedåt. Vrid spiralen 12 gånger för att tillämpa spänning och sätt i spiral i skon innanför fönstret jamb. De övre stiften på änden av spiral kommer att passa in i skon.

8 Snäpp omslagen tillbaka över insidan fönsterkarmen med fingrarna tills täcket låses på plats. Ställa botten av den nedre fönsterbågen in i skor på varje sida av fönsterramen och placera toppen av fönsterbågen i ramen tills fönsterbågens låses på positionen.