Hur man säljer gamla telefoner

Hur man säljer gamla telefoner


En ny mobiltelefon med en uppsjö av fina funktioner verkar vara introduceras på marknaden varje dag. Med dessa nya tillägg, är gamla telefoner kastas ut. John B. Stephenson skriver i "Electronic Waste" som deponier är i fara för att få överskridande med icke nedbrytbara elektroniskt avfall. Mobiltelefoner kan återvinnas så att de inte överbelasta deponier, samtidigt som någon möjlighet att äga en begagnad mobiltelefon mycket billigare än att köpa en ny.

Instruktioner

1 Granska återköps erbjudanden från uppsjö av trådlösa telefonbutiker online och offline som återvinna använda telefoner. Leta efter bannerannonser på nätet som läser "vi köper begagnade telefoner" eller liknande klyschor. I den verkliga världen, titta på reklam eller kolla tidningar för liknande frasering.

2 Leta efter den bästa lösningen för din använda telefon. Be om en prisuppgift från potentiella köpare. Skicka dem information om din telefon eller ta telefonen till sin närmaste butik.

3 Välj det företag som ger dig mest för telefonen. Packa telefonen i sin originalkartong om du fortfarande har det.

4 Släpp telefonen på telefon återvinning butik om det är lokala. Det är det en butik på nätet, begära en adresslapp. Packa telefonen i föradresserade låda eller fästa etiketten du ta emot och skicka telefonen till önskad adress.

5 emot din check på posten i 7 till 10 affärsdagar.

1 Bygg upp en inventering av begagnade telefoner. Köp från varvet försäljning eller överskott från tillverkare. Ring godkända trådlösa mästare försäljningsagenter och be dem där de säljer sina överskott. I boken. "Tre veckor till eBay vinst: Gå från nybörjare till framgångsrik säljare i mindre," Hoppa över McGrath skriver: "Bara köpa saker som är i gott till utmärkt skick Försök inte att sälja något är defekta eller avbrutna om du säljer den för delar. "

2 Samla begagnade telefoner från personer du känner som har just köpt nya telefoner. Fördela papperskorgar för telefoner i butiker där du har behörighet att lämna dina papperskorgar. Två eller tre gånger i veckan, plocka upp dina papperskorgar.

3 Hyr en brevlåda för att samla in gamla telefoner från var som helst i världen. Erbjud dig att betala för sjöfarten lokalt. Få en bulk e-postkonto med United States Postal Service. Skicka ett förbetalt utskick låda för alla som vill sälja sin gamla telefon.

4 Utveckla en webbplats med möjlighet att ta emot beställningar och att generera leads för gamla telefoner. Posta bilder av de telefoner som du har till salu. Lägg till en shoppingvagn så att kunderna kan köpa telefoner direkt från din webbplats.

5 Hyr en tekniker att renovera dina telefoner eller partner med en mobiltelefon reparation företag. Placera en annons i platsannonser för att sätta ord på att du letar efter en partner för att hjälpa till med din använda telefon företag.

6 Hyr en monter på en närliggande loppmarknad på helgerna. Passera ut flygblad i samhället för att få folk att handla på din monter. Glöm inte att placera en av dina papperskorgar där för att samla in gamla telefoner.

7 Skapa konton med online-auktion webbplatser och andra webbplatser som tillåter dig att kombitrafik på deras varumärke för att nå en grundad publik som Amazon. I boken "Hur man sälja något på Amazon ... och göra en förmögenhet!" Michael Bellomo och Joel Elad skriver: "När du gör en sökning baserad på titel eller nyckelord, kommer du att presenteras med en lista med matchande titlar. Hitta den produkt du har till salu, och klicka på Sälj din här för att starta behandla."

8 Få medierna inblandade. Skriv ett pressmeddelande som meddelar du ger 10 telefoner bort till behövande familjer som inte har råd att köpa telefoner. Skicka pressmeddelandet via fax eller e-post till lokala tidningar och tv-nyhetsprogram.

9 Starta en buzz på nätet för att uppmuntra besök på din webbplats. Skapa en digital kommersiell. Beställa en video produktionsbolag för att producera en kommersiell du kan skicka online via videosajter distributions.