Gör det själv: PVC Pipe Stativ för banderoller

Gör det själv: PVC Pipe Stativ för banderoller


Om du letar efter ett sätt att visa din liten banner utan att investera i en permanent struktur, kan en PVC monter ger en attraktiv lösning. Det är lätt, lätt att transportera och kan enkelt monteras på plats. Även PVC-rör och fogar är relativt billiga, så att du kan bygga din egen monter för en bråkdel av vad det skulle kosta att ha ett tecken företag bygga en anpassad stå för dig. Beroende på storleken på bannern, bör de flesta människor att kunna slutföra projektet på mindre än två timmar.

Instruktioner

1 Mät din banner längd och bredd. De invändiga mått av ramen bör vara minst en tum större än storleken på din ram.

2 Skär två bitar av 3/4-tums PVC-rör en tum längre än längden på din banner, och två stycken 1 tum längre än bredden på bannern.

3 Klipp två bitar av 3/4-tums PVC-rör minst 12 inches lång för benen, och fyra stycken minst 12 inches lång för stöden.

4 Sätt en 3/4-tums PVC armbåge på vardera änden av en av de längre karmstycken (vilket motsvarar bredden på bannern). De tomma ändar armbågarna ska vara vänd nedåt. In en kort bit (vilket motsvarar längden av raden) i den tomma sidan av varje armbåge. Knacka sektionerna på plats med en gummiklubba.

5 För in nedre ändarna av sidostyckena i "T" leder, med de vinkelräta öppningar vända inåt. Placera bottenbredd långt avsnitt i dessa öppningar och knacka dem på plats.

6 Sätt i bendelar i botten av "T" skarvar och knacka på plats. Tryck på en upp-och-ned "T" joint på botten av varje ben så att det finns en öppning för ett stödben fram och tillbaka.

7 Sätt en supportavdelningen i öppningarna av "T" lederna. Stöden skall sträcka sig fram och baksidan av banner stand att hålla den från att falla över.