Hur man gör en fascinator med en slöja

Hur man gör en fascinator med en slöja


Brud fascinators blir allmänt tillgängliga på high-end salonger och brud butiker, men att göra en kan själv lägga till en anpassad detalj till din bröllopsdag utseende och kommer vanligtvis att vara billigare än att köpa en i butiken. För en traditionell känsla, kommer vi att arbeta med vita blommor och en fågelbur slöja, men känn dig fri att lägga till i ditt bröllop färger eller andra accenter i materialen.

Instruktioner

Förbereda Fågelbur slöja

1 Lim en ände av bandet till en sida av basen av kammen.

2 Linda resten av bandet runt basen av kammen genom looping mellan tänderna. Lim till den andra änden. Hela kam bas skall fästas, vilket ger en grund för att limma eller sy andra material till.

3 Sy ett hörn av nät till band täckt kam bas.

4 Gäng in och ut längs nät kanten, med början från den sydda hörn längs tre av fyra kanter. Lämna bara ett färdiga kant fiberduk. Franska nät kommer att ha en färdig kant när du köper den, vilket resulterar i en delikat sicksack gräns som ska gå över ansiktet.

5 Dra båda ändarna av den vävda tråden krama det nät till önskad form. Spela med formen tills nöjd med resultatet.

6 Sy scrunched ändan av garnet på färgbands kam bas, säkerställa att nät är vänd framåt, i samma riktning som kamtänderna.

Skapa Fascinator

1 Limma basen av fjädrar på kammen, över basen av slöjan. Fjädrarna ska vara vänd utåt, bort från nätet. Låt detta skikt torr innan det sista lagret.

2 Ordna blommor till en önskad position på toppen av basen av fjädrarna. En enda stor blomma kan stå ensam. Medel blommor kan arrangeras i en rad. Små blommor kan användas för att fylla i utrymmen.

3 Lim blommor på plats över fjädrar och låt lagret torka.