Hur man ansluter en Eee PC till en TV

Hur man ansluter en Eee PC till en TV


Den lilla, ultraportabla storleken på en Eee Netbook dator kan du bära med dig med lätthet, men med varje styrka finns det ofta en svaghet. En svaghet med Eee Netbook datorn är att den lilla skärmen gör det svårt att se på film. Du kan lösa detta problem genom att ansluta Eee dator till en TV.

Instruktioner

1 Anslut ena änden av VGA-kabeln till Eee datorn och den andra änden till VGA-uttaget på TV: n. Det finns fyra sätt att ansluta en dator till en TV: S kabel, HDMI, DGI och VGA. Men bara Eee datorer har en VGA-port, så din TV måste också ha en VGA-port. En VGA-kabel är standardkabel används för att ansluta en datorskärm till en dator.

2 Högerklicka på skrivbordet och välj "Graphic Properties" från menyn som visas. Välj monitorutgång alternativet så att datorn signal som överförs till TV: n. Klicka på "Apply" och datorns bild visas på TV: n. Ett meddelande visas som frågar om du vill behålla ändringarna eller kasta dem. Klicka på "OK."

3 Anslut ena änden av 3,5 mm ljudkabel till datorn och den andra änden av kabeln till TV: ns VGA ljudingång. Detta kommer att se till att ljudet från datorn spelar på TV: ns högtalare.