Hur man bygger Star Wars grejer med Legos

Hur man bygger Star Wars grejer med Legos

Hur man bygger Star Wars grejer med Legos

Du kan bygga alla typer av cool "Star Wars" saker med Legos. "Star Wars" universum innehåller utomjordingar, robotar och rymdskepp av alla slag. Utformningen av din "Star Wars" Lego skapa begränsas endast av din fantasi. Lär dig att bygga en "Star Wars" Tie Fighter som en Darth Vader flög. De byggteknik kan tillämpas på alla typer av "Star Wars" Lego saker.

Bygg vingarna av långa och platta legoklossar. Koppla ihop dem med andra långa och platta legoklossar som ligger över dem i rät vinkel. Detta gör vingarna robust. Dekorera vingarna med olika färgade Legos i olika utföranden.

Konstruera basen. Alla "Star Wars" Lego rymdskepp behöver en. Detta är den plattform som du kommer att bygga allt annat. Använd bred platt Legos. Om du bygger en Rebel X-wing Fighter göra baser lång. Om du bygger ett imperium Tie Fighter göra basen omgången.

Craft en cockpit för piloten. Bygga väggar upp sidorna av basen. Använda tunna Lego block inte mer än en prick bred runt facket. Var noga med att koppla samman den Legos när man bygger varje ny nivå. Detta gör "Star Wars" rymdskepp stark så att det inte kommer att falla sönder lätt. Också bygga armarna ut åt sidan för att hålla vingarna. Detta kan göras med regelbundna Lego block som sträcker sig ut från sittbrunnen, eller speciella Lego block som har prickar som sitter i rät vinkel mot de andra (som i fotografiet). Använd vad du har tillgängliga.

Bifoga cockpit med ett tak. Se till att det finns tillräckligt med utrymme för en "Star Wars" tecken om du planerar att använda en för att styra din "Star Wars" Lego rymdskepp. Taket på sittbrunnen bör göras med platt Legos. Försök att använda samma konfiguration som du använde för basen i omvänd ordning. Använd mjuk vinklade legoklossar ovanpå taket för att ge "Star Wars" rymdskepp en elegant och rundad utseende.

Placera "Star Wars" pilot i rymdskeppet. Om du byggt cockpit korrekt, skulle han passa in perfekt.

Avsluta "Star Wars" Lego rymdskepp med cockpit canopy. Detta kan vara ett stycke Lego vindruta. De flesta Lego uppsättningar kommer med tydliga bitar, så om du har några uppsättningar bör du ha ett urval att välja från. Någon tydlig bit kommer att göra. Välj en som ser ut som det hör hemma i en "Star Wars" -filmen.

Saker du behöver

legos