Hur man installerar en trä grind integritet staket

Hur man installerar en trä grind integritet staket


Installera en trä grind på ett privatliv staket är enkel trestegsprocess som kräver inga speciella verktyg eller avancerade snickeri färdigheter. Gångjärnen är fästa medan porten är bekvämt läggs på en horisontell yta. Grinden är placerad och hålls på plats medan du skruva gångjärnen till grindstolpen. På grund av de flesta integritets staket grindar den stora storlek och vikt, kan du behöva anlita en hjälpreda för detta projekt. Installera din grind tar bara ett par timmar.

Instruktioner

1 Lägg porten på en plan yta, höjnings sida upp. Markera en sida av porten som gångjärnssidan och den andra som spärr sida. Läge två gångjärn på grinden över de övre och nedre horisontella skenorna. Åtgärd för att hitta mitten av utrymmet mellan skenorna och markera med en blyertspenna. Placera mittgångjärnet på märket. Svängningen ändar gångjärnsbanden ska vara i jämnhöjd med sidorna av porten. Markera placeringen av skruvhålen i gångjärnsbanden på porten. Ta bort gångjärnen. Borra ett testhål genom varje skruv hål märke.

2 Sätt tillbaka gångjärnen på porten, rikta in skruvhålen med styrhålen. Skruva fast gångjärnen till porten genom att installera en skruv i varje skruvhålet och dra åt med en borr och förare bit.

3 Placera två till fyra inches av skrot-virke på marken mellan grindstolpar. Plankorna kommer tillfälligt att hålla porten från marken när du installera det. Placera porten på plankorna, jämnt centrerad mellan grindstolpar. Gångjärnssidan av porten måste vara i jämnhöjd med den grindstolpen. Placera en snickare nivå på den övre skenan på porten. Höja eller sänka sidan av porten tills skenan är nivån. Sätt shims mellan gate och grindstolpar för att hålla den på plats.

4 Placera snickare nivå vertikalt på grinden stile. Luta grinden framåt eller bakåt tills porten är lod i två riktningar. Innan du installerar porten, se till att den är centrerad mellan stolparna, lod och nivå och hålls säkert på plats med shims.

5 Öppna gångjärnen. Markera skruvhålen för gångjärnen på grindstolpen. Vik gångjärnen. Borra ett pilothål genom varje skruv-hål märke. Flytta hänger på grindstolpen. Fäst gångjärnen till grindstolpen med skruvar. Ta träplankor och shims. Installera tillbehör såsom en grind stopp eller spärr, om så önskas.