Hur att renovera en liten husbil

Hur att renovera en liten husbil


En liten husbil är perfekt för en en- eller två personer camping resa. Om du får tag på en som behöver uppdateras och ombyggnad, det finns massor av saker du kan göra själv för att få det att se fräsch och modern. Gör vad du kan själv kan frigöra medel för att anlita en professionell för mer omfattande arbete, såsom ledningar eller VVS.

Instruktioner

1 Ta bort allt som du ersätta och något som kommer att vara lättare att rengöra utanför husbil.

2 Rengör husbil och alla dess delar noggrant. Behandla alla förekomster av rost eller mögel och mögel. En lösning av blekmedel och vatten fungerar bra mot mögel och mjöldagg. Rost måste avlägsnas, och den plats där det konstaterades repareras.

3 Gör reparationer av strukturen av husbil, inklusive väggar, golv och tak. Takläggning medium är kommersiellt tillgängliga. Detta sprids på att återförsluta ett läckande tak.

4 Ta bort golv i husbil, och ersätt med nya linoleum rutor. Dessa är lätta att rengöra, och de flesta människor är i stånd att lägga dem utan professionell hjälp.

5 Måla Camper väggar. Detta är ett av de enklaste sätten att fräscha upp din husbil. En vapenhalvblank vit färg ljusnar och modernisera en gammal interiör, vilket gör det verkar större också.

6 Måla pentry skåpdörrar, om de är av trä eller metall. Skåp drar är lätt och billigt att ersätta och göra en stor skillnad i att uppdatera en husbil. En enkel fix för bänkskivor eller dinetten bordet är att täcka dem med självhäftande hylla liner. Denna produkt finns i många färger och mönster; det är också tvättbara, vilket är ett stort plus.

7 Återsittdynorna, och göra nya gardiner. Båda dessa är sömnadsprojekt som kan göras för hand om det behövs och är tillräckligt enkelt för en nybörjare avlopp.

8 Sätt apparater och madrass vid behov. Det är lätt att dra ut och ersätta. Om du har en vintage husbil, kan du behöva söka arbetar vintage ersättare för apparater om det inte finns några moderna val i rätt storlek.

9 Lägg lagringsenheter i oanvända utrymmen för att minska röran som snabbt kan överväldiga en liten husbil.